HBO Max komt met documentaire over 'And Just Like That...'

HBO Max komt met docu over 'And Just Like That...'

De documentaire draait rond de productie van de populaire spin-off serie...

Geoffrey Ketels, 2 februari 2022 13:11

Twee keer goed nieuws voor fans van de serie And Just Like That...! Niet alleen verschijnt er een speciale documentaire over de reeks, daarnaast lijkt een tweede seizoen nu toch zo goed als vast te staan!
Bij de aankondiging van de documentaire werd ook meteen de officiële trailer gelanceerd. In de documentaire krijgen we een blik achter de schermen op de set. Bovendien spreekt het voor zich dat de hoofdrolspelers aan bod zullen komen en vertellen de makers over de ontwikkelingen van de nieuwe afleveringen.

Tweede seizoen
Ondertussen is er heel wat te doen over het al dan niet verschijnen van een tweede seizoen van de reeks. De aankondiging van de documentaire zou volgens verschillende bronnen nu duidelijk maken dat er wel degelijk nog een vervolg zit aan te komen.

De hoofdrollen in de serie And Just Like That… zijn weggelegd voor onder meer Kristin Davis, Cynthia Nixon en natuurlijk ook Sarah Jessica Parker.

De documentaire zal deze week gelanceerd worden op het streamingplatform HBO Max. Hier in Nederland moeten we daar nog iets langer op wachten. Hier wordt de streamingdienst namelijk pas op 8 maart van dit jaar uitgerold.


Lees meer over: And Just Like That, serie, series, docu, HBO, HBO Max

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws