search
3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen
Series / Featured

3 dikke aanraders (series) die snel op Netflix verschijnen

Op Netflix komen binnenkort weer drie compleet nieuwe series / seizoenen online.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series / seizoenen die je binnenkort op Netflix vindt.

Inventing Anna | Miniserie vanaf 11 februari

Dit hele verhaal is helemaal waar. Behalve dan de delen die helemaal verzonnen zijn. Inventing Anna, bedacht door Shondaland, met in de hoofdrol de met een Emmy Award bekroonde actrice Julia Garner (Ozark), gaat aankomende vrijdag in première op Netflix.



Young Wallander | Seizoen 2 vanaf 17 februari

In deze blik op het verleden van de populaire Kurt Wallander ontstaat er burgerlijke onrust door een opruiend haatmisdrijf en wordt de jonge agent al snel rechercheur. Met rollen voor onder meer Adam Pålsson, Richard Dillane, Leanne Best en Ellise Chappell.



Space Force | Seizoen 2 vanaf 18 februari

Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force. Met veel bekende sterren, zoals Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome en Jimmy O. Yang, staat het tweede seizoen binnenkort op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen