Grote naam voor 'Law & Order: Organized Crime'

Grote naam voor 'Law & Order: Organized Crime'

Denis Leary gaat een belangrijke rol spelen naar Christopher Meloni die weer Detective Stabler is.

Bram de Groot, 6 februari 2022 om 15:49

De serie Law & Order: Organized Crime heeft er weer een nieuwe acteur bij. De spin-off van Law & Order heeft namelijk niemand minder dan komiek en acteur Denis Leary toegevoegd.
Het nieuws komt via Deadline en Leary, die je mogelijk kent uit onder meer The Amazing Spider-Man en The Job, gaat een terugkerende rol spelen naast hoofdrolspeler Christopher Meloni die te zien is als Detective Stabler.

Leary gaat Frank Donnelly spelen, een collega NYPD-agent die samenwerkt met rechercheur Stabler. Ook nieuw is Jennifer Beals, die in de serie van NBC, de vrouw gaat spelen van een misdaadbaas die handelt in drugs.

Law & Order: Organized Crime
Law & Order: Organized Crime bevindt zich op dit moment in het tweede seizoen en is de zevende serie in de Law & Order-reeks. De serie is eigenlijk een spin-off van Law & Order: Special Victims Unit waarin Meloni al te zien was als Stabler.

In het huidige seizoen volgen we rechercheur Stabler die probeert een machtig misdaadsyndicaat in New York City neer te halen, een taak die misschien een beetje te persoonlijk voor hem wordt.Bron: Deadline

Lees meer over: Law and Order, Organized Crime, Christopher Meloni, Denis Leary, Special Victims Unit

Populair nieuws