search
'Bridget Jones'-actrice ondergaat metamorphose in trailer nieuwe serie
Series / Trailer

'Bridget Jones'-actrice ondergaat metamorphose in trailer nieuwe serie

NBC en Renée Zellweger komen met de opvallende serie The Thing About Pam.

NBC heeft de trailer voor The Thing About Pam op YouTube online gezet. In de miniserie heeft actrice Renée Zellweger, bekend uit de Bridget Jones's Diary-films, de hoofdrol als verzekeringsmedewerker Pam Hupp.

De dramaserie is een verfilming van een 'Dateline'-podcast. We zien hoe Hupp is betrokken bij ten minste twee moorden gedurende een periode van vijf jaar. Ze wordt uiteindelijk gevangen gezet na een langdurige doofpotaffaire.

Naast Zellweger hebben ook Josh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon en Glenn Fleshler rollen. Ze spelen samen in de serie die Zellwegers eerste grote rol markeert sinds haar Oscarwinnende werk in Judy in 2019.

Renée Zellweger compleet anders
Hieronder zie je de trailer waarin we een compleet andere Renée Zellweger zien. De actrice moest hiervoor de nodige uren in de visagie, maar het resultaat is verbluffend. Om een geloofwaardige performance neer te zetten droeg de actrice verschillende protheses en een dikmakend pak.

Jenny Klein (The Witcher, Jessica Jones) fungeert als showrunner van de miniserie The Thing About Pam, die op 8 maart op NBC in première gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen