search

Ons nieuws van maandag 7 februari 2022

Gruwelmoorden in trailer 'Killing Eve' seizoen 4
Series / Trailer

Gruwelmoorden in trailer 'Killing Eve' seizoen 4

Killing Eve gaat richting z'n einde en laat nieuwe beelden van het laatste seizoen zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mensen zoals Eve (Sandra Oh) en Villanelle (Jodie Comer) zijn niet gemaakt voor een 'happy ending'. Dat blijkt wel uit de nieuwe trailer voor BBC America's dramaserie Killing Eve.

De BBC America-serie keert op zondag 27 februari terug met z'n vierde en laatste seizoen. En het moge duidelijk zijn dat spion Eve en moordenares Villanelle niet genoeg van elkaar kunnen krijgen. Ondanks dat ze aan het einde van het derde seizoen nog zeiden dat ze elkaar nooit meer wilden zien.

Killing Eve-trailer
"Ik heb twee mensen vermoord gisteren, nadat ik heel hard geprobeerd heb dat niet te doen", horen we VIllanelle vertellen. En Eve vindt het verleidelijk om iemand in z'n hand te schieten.

Volgens producent Sally Woodward Gentle "lieten Eve en Villanelle elkaar nog in totale chaos achter aan het einde van seizoen 3 op de Tower Bridge. In seizoen 4 moeten ze uitzoeken wat ze voor elkaar betekenen en wat hun leven nou waar dis. Dit wordt veel persoonlijker en gepassioneerder dan eerdere seizoenen".

Eve bevindt zich midden in een wraakmissie. Villanelle probeert verder vergiffenis te vinden voor haar gruwelijke verleden, en ontdekt mogelijk religie. Intussen zien we in de trailer beelden van The Twelve die het duidelijk niet makkelijk hebben.

Hieronder de trailer voor Killing Eve seizoen 4:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keiharde wraak in 'The Book of Boba Fett' seizoen 2?
Series / Nieuws

Keiharde wraak in 'The Book of Boba Fett' seizoen 2?

The Book of Boba Fett zou wat Temuera Morrison betreft naar wraak op Mace Windu moeten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Boba Fett begint een nieuw hoofdstuk in de serie The Book of Boba Fett. Maar de voormalig premiejager heeft ook nog een appeltje te schillen met de moordenaar van zijn vader: Mace Windu.

In de film Star Wars: Attack of the Clones is het die Jedi-meester die met zijn paarse lichtzwaard premiejager Jango Fett weet te onthoofden, terwijl een jonge Boba toekijkt. In Revenge of the Sith komt Windu om het leven nadat Anakin Skywalker zijn hand afhakt en hij vervolgens geëlektrocuteerd wordt door Palpatine.

Boba Fett versus Mace Windu
Als Temuera Morrison de kans krijgt, dan zou hij in het tweede seizoen van The Book of Boba Fett graag een premie op het hoofd van Mace Windu willen plaatsen.

"Ik heb nog wel een appeltje met hem te schillen," vertelde Morrison tijdens een interview met IMDb's On the Scene. "Hij is klaar. Het is echt klaar met hem. Ik heb m'n oog op hem en hij is klaar, hij staat bovenaan de lijst."

Ming-Na Wen suggereerde vervolgens het "langzaam martelen" van Mace Windu door Master Assassin Fennec Shand. Daarop zei Morrison: "ja, zeker."

Je kunt de serie The Book of Boba Fett momenteel streamen op Disney+. Komende woensdag zie je de laatste aflevering van het eerste seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead': Wat is de Commonwealth eigenlijk?
Series / Featured

'The Walking Dead': Wat is de Commonwealth eigenlijk?

In The Walking Dead is er nog 1 kwaadaardige organisatie waarmee onze helden moeten dealen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Wij zijn de beschaving. Het is terug. Je bent welkom", horen we Governor Milton vertellen terwijl ze haar gemeenschap van 50.000 overlevenden verwelkomt in de The Walking Dead-comics.

In de comics leiden Eugene en Michonne een expeditie over het land in Volume 30, waarin ze naar Ohio reizen. Daar worden ze echter aangehouden door de wit geharnaste soldaten van de Commonwealth Army en brengt Lance Hornsby, de ondergouverneur, hen naar Pamela Milton, die gelooft in het herstellen van de orde wereldwijd.

Wie is de Commonwealth in The Walking Dead?
Met zo'n 50.000 inwoners is de Commonwealth de grootste gemeenschap in de The Walking Dead-comics. Zijn inwoners hebben hulpbronnen en pre-apocalypse luxes, waaronder een bakker en functionerend sportgebied.

Maar: de maatschappij van de Commonwealth heeft om een klassensysteem dat de bovenklasse boven de rest van de overlevenden stelt.

De meest gepriviligieerden zijn de Milton-familie en dan vooral de snob en verwende Sebastian Milton. Michonne's lang verloren dochter Elodie woont er ook en legt uit hoe het systeem van de Commonwealth werkt.

Governor Milton gelooft dat beschaving een machine is en gelooft dat dit systeem de orde met zich meebrengt die nodig is om alles opnieuw op te bouwen.

Eugene leidt de delegatie van Milton naar de Alexandria Safe Zone, waar ze Rick Grimes ontmoeten. Het is een vredige ontmoeting, maar geen ontmoeting waarbij de leiders op gelijke voet eindigen. Rick gelooft in democratie en gelijkheid en Milton in een oneerlijke en ongelijke wereldorde.

"Dan hebben we misschien een nieuwe wereldorde nodig," zegt Rick in de comics en hij leidt daarna een burgeroorlog tegen de Milton's, om op die manier een betere wereld te regelen.

The Walking Dead zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Vikings: Valhalla' trailer blijkt bizar groots
Series / Trailer

Netflix-serie 'Vikings: Valhalla' trailer blijkt bizar groots

Vikings: Valhalla blijkt een enorm grootschalige serie te worden op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste volledige trailer en poster voor Vikings: Valhalla zijn vrijgegeven. Die focust zich op de belangrijkste personages van de televisieserie.

Centraal in Vikings: Valhalla staan Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de Noorse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Andere castleden in de Netflix-serie zijn onder meer Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin en David Oakes. De nieuwe serie wordt gemaakt door Jeb Stuart, die dienst doet als showrunner, en hulp heeft van uitvoerend producent en bedenker Michael Hirst van Vikings.

Vikings: Valhalla-trailer en poster
Vikings: Valhalla speelt zich af in de elfde eeuw na christus en is daarmee honderd jaar gesitueerd na Vikings.

Centraal staan de groeiende spanningen tussen vikingen en de Engelse koningen. Ook clashen het christendom en het heidense geloof van de vikingen. Eriksson, Eriksdotter en Prins Sigurdsson gaan van een epische reis van Kattegat naar Engeland en uiteindelijk veel verder.

De trailer voor Vikings: Valhalla laat zien dat we weer de ouderwetse actie mogen verwachten, drama en behoorlijk grootschalige veldslagen. Check hieronder de trailer:



Netflix heeft inmiddels ook een trailer voor Vikings: Valhalla vrijgegeven. Vanaf 25 februari is de serie te zien.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Voorlopig krijg je echt niet meer 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Voorlopig krijg je echt niet meer 'The Big Bang Theory'

De serie The Big Bang Theory krijgt voorlopig geen reünie of een revival.

Kunal Nayyar vertelt tijdens een nieuw interview dat je voorlopig niet hoeft te verwachten dat er een The Big Bang Theory-reünie komt. De serie werd door Chuck Lorre en Bill Prady bedacht en duurde 12 seizoenen, van 2007 tot 2019.

De serie The Big Bang Theory was nog enorm populair toen deze tot een einde kwam. Fans hopen dan ook nog altijd op een reünie, maar helaas moeten ze voorlopig niet verwachten dat 't zover komt.

The Big Bang Theory-einde
The Big Bang Theory kwam met een prima einde voor de groep die we volgden. Sheldon en Amy wonnen een Nobelprijs voor de natuurkunde, wat de voornaamste focus van het laatste seizoen was. Ook bleek dat Penny en Leonard een eerste kind zouden krijgen.

Ondanks alles hielden de vrienden hun gewoontes vast, waaronder het delen van een maaltijd in Apartment 4A.

Natuurlijk hopen kijkers al dat er een reünie aan zit te komen. Maar Nayyar vindt het daar te vroeg voor. "Het is pas twee jaar geleden dat we Big Bang eindigden!"

"We moeten er iets ouder uitzien. We leven in een wereld vol reünies, en ik denk dat we er nog niet zijn. Je kan geen reünie doen, dat zou net alsof we een nieuw seizoen maken zijn. Dus nee, zover is het nog niet. Niet dat ik zeg dat we een nieuw seizoen maken!"

"Ja, in de toekomst, misschien. Maar niet nu."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie Lily James viert 'Pam & Tommy' met onthullende foto's
Series / Nieuws

Mooie Lily James viert 'Pam & Tommy' met onthullende foto's

De actrice speelt Pamela Anderson in de serie die je nu op Disney+ ziet.

De serie Pam & Tommy mag oprecht een opmerkelijke serie genoemd worden. Wie had ooit gedacht dat er een tv-serie zou verschijnen over de relatie van Pamela Anderson en Mötley Crüe-drummer Tommy Lee.

En dan ook nog met topacteurs Lily James en Sebastian Stan in de titelrollen. Toch is de serie er nu en deze kun je nu volgen op Disney+. De eerste drie afleveringen heten "Drilling and Pounding", "I Love You, Tommy" en "Jane Fonda".

De vierde aflevering "The Master Beta" verschijnt aankomende woensdag op Disney+. De regie van die aflevering lag in handen van Lake Bell.

Lily James deelt vele foto's op Instagram
"Hier zie je foto's van achter de schermen," schrijft Lily bij de tien foto's. Check deze hieronder!

Bekijk op instagram


Pam & Tommy speelt zich af tijdens de begindagen van het internet en is gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De video werd gestolen uit het huis van het koppel door een ontevreden aannemer. De video ontwikkelde zich vanuit het ondergrondse en illegale VHS-circuit tot een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet belandde.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridget Jones'-actrice ondergaat metamorphose in trailer nieuwe serie
Series / Trailer

'Bridget Jones'-actrice ondergaat metamorphose in trailer nieuwe serie

NBC en Renée Zellweger komen met de opvallende serie The Thing About Pam.

NBC heeft de trailer voor The Thing About Pam op YouTube online gezet. In de miniserie heeft actrice Renée Zellweger, bekend uit de Bridget Jones's Diary-films, de hoofdrol als verzekeringsmedewerker Pam Hupp.

De dramaserie is een verfilming van een 'Dateline'-podcast. We zien hoe Hupp is betrokken bij ten minste twee moorden gedurende een periode van vijf jaar. Ze wordt uiteindelijk gevangen gezet na een langdurige doofpotaffaire.

Naast Zellweger hebben ook Josh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon en Glenn Fleshler rollen. Ze spelen samen in de serie die Zellwegers eerste grote rol markeert sinds haar Oscarwinnende werk in Judy in 2019.

Renée Zellweger compleet anders
Hieronder zie je de trailer waarin we een compleet andere Renée Zellweger zien. De actrice moest hiervoor de nodige uren in de visagie, maar het resultaat is verbluffend. Om een geloofwaardige performance neer te zetten droeg de actrice verschillende protheses en een dikmakend pak.

Jenny Klein (The Witcher, Jessica Jones) fungeert als showrunner van de miniserie The Thing About Pam, die op 8 maart op NBC in première gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verwijder binnenkort op Netflix series die je toch niet wilt uitkijken
Series / Nieuws

Verwijder binnenkort op Netflix series die je toch niet wilt uitkijken

Een nieuwe functie van Netflix moet het kijken van films en series weer iets makkelijker maken.

Als je op Netflix een nieuwe film of series start en die vervolgens om een of andere reden niet uitkijkt, dan vind je de titel terug onder het kopje 'verderkijken voor...'. Maar som wil je dat eigenlijk helemaal niet.

Tot op heden was het niet mogelijk om die titels die je niet verder wilt kijken uit het lijstje te schrappen. Daar komt nu verandering in. Volgens Collider rolt Netflix nu een functie uit die het Netflix-abonnees mogelijk maakt om hun 'verderkijken voor...'-lijst met films en series op te ruimen.

Bewerk straks je 'verderkijken voor...'-lijst
De functie wordt toegevoegd op mobiel, televisie en web, dus eigenlijk alle versies van het Netflix-menu.

Er komt straks een kruisje bij de films en series te staan. Klik je op dat kruisje dan verdwijnt de film of serie uit de lijst. Handig.

De functie wordt vermoedelijk mede gelanceerd doordat recent de functie werd gelanceerd om een willekeurige film of serie te starten. Die wil je uiteraard niet allemaal in je 'verderkijken voor...'-lijst hebben staan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer geëmotioneerde held in clip 'Peacemaker'
Series / Video/clip/featurette

Zeer geëmotioneerde held in clip 'Peacemaker'

Vanaf 8 maart kun je Peacemaker ook in Nederland gaan kijken op HBO Max.

De fans van het DC Extended Universe of enkel de gestoorde DC-film The Suicide Squad zullen wel balen dat ze nu niet de serie Peacemaker kunnen volgen. De superheldenserie is namelijk alleen op de streamingdienst HBO Max te zien.

Recent werd duidelijk dat HBO Max vanaf 8 maart ook in Nederland beschikbaar is. Op dat moment is de keiharde serie van James Gunn al afgerond en het is te hopen dat de fans dan gelijk de acht afleveringen van Peacemaker kunnen bingen.

Op dit moment zijn er al zes afleveringen uitgezonden. Op 10 en 17 februari verschijnen de afleveringen "Stop Dragon My Heart Around" en respectievelijk "It's Cow or Never".

Huilende Peacemaker in clip
HBO Max heeft nu een nieuwe clip uit de serie online gezet en daarin zien we uiteraard hoofdrolspeler John Cena. "Zelfs Peacemaker huilt wel eens," valt er te lezen op YouTube.

Wil je op de hoogte blijven van HBO Max? Volg dan SerieTotaal en FilmTotaal. Je kunt je mailadres ook op hbomax.com/nl/nl achterlaten.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zie Florence Pugh in ander Black Widow-kostuum voor 'Hawkeye'
Series / Foto's

Zie Florence Pugh in ander Black Widow-kostuum voor 'Hawkeye'

Florence Pugh' Yelena Belova had er heel anders uit kunnen zien in de Marvel-serie.

Na haar debuut in de film Black Widow dook actrice Florence Pugh ook op in Hawkeye, de vierde en laatste live action Marvel-serie op Disney+ in 2021. Nu hebben we concept-art waarop te zien is dat haar Black Widow er iets anders uit had kunnen zien.

"Hier is een ongebruikt ontwerp dat ik maakte voor Yelena in Hawkeye. Ik combineerde de natte winter in New York met tactische kleding," schrijft grafisch artiest Josh Nizzi bij de beelden die hij op Instagram plaatste.

Alternatieve Yelena Belova
Er werd overduidelijk gekozen voor een meer herkenbaar uiterlijk voor Yelena Belova. Het verhaal van het personage is na Hawkeye zeker nog niet voorbij. Zou ze bijvoorbeeld aansluiten bij een nieuwe groep superhelden?

De zes afleveringen van Hawkeye vind je nu op Disney+. De volgende Marvel-serie die op de streamingdienst verschijnt is Moon Knight, te zien vanaf 30 maart.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Je wilt geen moment missen in de slotaflevering van 'The Book of Boba Fett'
Series / Video/clip/featurette

Je wilt geen moment missen in de slotaflevering van 'The Book of Boba Fett'

Alle gezichten uit de afgelopen afleveringen komen samen in aflevering zeven.

Na vier afleveringen over voornamelijk Boba Fett zagen we in aflevering vijf en zes toch heel wat andere zaken voorbijkomen. In de laatste aflevering van The Book of Boba Fett gaat alles samenkomen. LET OP: SPOILERS!

In een nieuwe tv-spot voor aflevering zeven zien we alle gezichten samenkomen. En dit wijst erop dat er soort van samenkomst gaat komen waarbij Boba Fett ("‹"‹Temuera Morrison), Fennec Shand (Ming-Na Wen), Krrsantan (Carey Jones), de Mandalorian (Pedro Pascal) en mogelijk zelfs Grogu het opnemen tegen de schurken.

En die schurken zijn waarschijnlijk de Pyke Syndicate, Cad Bane en misschien ook wel de Twins. En wie weet komen er nog wel meer verrassingen naar boven in het nog titelloze "Chapter 7".

Promo 'Stanger' voor The Book of Boba Fett
De laatste aflevering is geregisseerd door Robert Rodriguez en geschreven door Jon Favreau. Het slotstuk verschijnt aankomende woensdag op Disney+. Hieronder de promo met de boodschap "Mis geen moment".




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt er een leuke week van met deze nieuwe series
Series / Featured

Netflix maakt er een leuke week van met deze nieuwe series

Dit wordt een behoorlijk prima week met een aantal interessante nieuwe series op Netflix.

Elke maandag blikken we vooruit op het nieuwe serie-aanbod dat je op Netflix kan verwachten. Deze week zien we een aantal reality-series toegevoegd worden, maar bijvoorbeeld ook de opvallende animatieserie Disenchantment en debuteert Inventing Anna.

VANAF 8 FEBRUARI
Love is Blind Japan (ook op 15 en 22 februari): Potentiële huwelijkspartners in Japan ontmoeten elkaar in deze reality-datingserie. Ze daten en verloven zich ... zonder elkaar ooit te hebben gezien.

VANAF 9 FEBRUARI
Ideias í  Venda: Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.

Disenchantment (deel 4): Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

VANAF 10 FEBRUARI
Until Life Do Us Part: Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Zij worstelen tussen de eisen van hun bedrijf waarin ze huwelijken plannen en hun eigen persoonlijke crisissen.

VANAF 11 FEBRUARI
Toy Boy (seizoen 2): Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Love is Blind (seizoen 2; ook op 18 en 25 februari): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het bizarre oorspronkelijke idee voor de 'Dexter'-reboot
Series / Nieuws

Het bizarre oorspronkelijke idee voor de 'Dexter'-reboot

De serie Dexter: New Blood deed het gelukkig anders dan wat men eerst voor ogen had.

Dexter: New Blood was bijna een decennium na de finale van Dexter te zien. De revival gaf fans een blik op de terugkeer van de fanfavoriete moordenaar van Michael C. Hall, maar de populaire reboot was niet de enige voortzetting van het verhaal die Showtime overwogen had.

Scott Buck, uitvoerend producent, blijkt een ander idee gehad te hebben. Hij onthulde dat Dexter in zijn idee uiteindelijk als dokter aan de slag zou gaan. De plannen werden zelfs al gemaakt voordat de serie tot een einde was gekomen.

Oorspronkelijke Dexter-plannen
"Het gevoel lijkt dat mensen niet tevreden waren met het oorspronkelijke einde. Daarom zijn ze al die jaren later terug gekeerd met een nieuw einde," aldus Buck. Maar: "vanuit mijn perspectief was het eigenlijk omgekeerd. We eindigden de serie specifiek op een manier zodat hij terug kon keren, want dat was altijd de intentie. En het netwerk pitchte zelfs het idee bij mij dat Dexter een arts zou kunnen zijn."

Dat intrigeerde hem. "Er zat iets heel interessants aan het idee dat hij zijn CV zou faken, maar ook iets heel onbevredigends aan. Dus ik pitchte het idee dat hij paramedicus zou zijn. Dat leek wel te kloppen, omdat hij als wetenschapper met menselijke lichamen werkt."

"Het zou er nooit om draaien dat hij mensen wilde helpen of vergiffenis zocht. Maar eerder dat als moorden zijn heroïne is, dit zijn leven in balans kan houden."

Dexter: New Blood is al helemaal klaar met uitzenden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aankomende 'Star Wars'-serie heeft geen impact op de rest
Series / Nieuws

Aankomende 'Star Wars'-serie heeft geen impact op de rest

Star Wars-serie The Acolyte blijkt niet heel veel impact te gaan maken op de rest van de franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Star Wars-franchise heeft tot heel wat spin-offs geleid en daardoor is het ook een van de meest succesvolle franchises in de geschiedenis. Recent leerden fans het High Republic-tijdperk kennen.

Dat speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen in chronologisch de eerste film, The Phantom Menace, af. Het idee daarvan is om een era te hebben vol nieuwe verhalen, boeken, comics en zelfs series, zonder dat men rekening hoeft te houden met de werken van vroeger.

Star Wars-series
Een van de aankomende Disney+ series die zich in dit nieuwe Star Wars-tijdperk afspeelt is The Acolyte.

Tijdens een interview met Comic Book Nation, een podcast van de site ComicBook.com, vertelde Daniel José Older over de manier waarop The Acolyte impact zou kunnen hebben op The High Republic.

"Ik denk er niet over na, omdat ik er niets van af weet. Ik weet dat als ik ergens aan kom dat ze later nodig hebben, dat ik dan een notitie van ze krijg en dan verander ik het. Buiten dat betekent het ook dat ik er helemaal niet over na hoef te denken en dat werkt echt heel goed."

"We bevinden ons in hetzelfde tijdperk, maar ook een klein beetje uit elkaar in de chronologie, ver genoeg van elkaar verwijderd om geen last van elkaar te hebben. Dat is ook echt het idee."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer keren 'NCIS' en 'NCIS: Hawaii' terug?
Series / Nieuws

Wanneer keren 'NCIS' en 'NCIS: Hawaii' terug?

Je hoeft helemaal niet zo enorm lang te wachten op nieuwe afleveringen van de twee series.

NCIS en NCIS: Hawaii zitten even op een pauze. Dat komt omdat CBS in de Verenigde Staten de Olympische Winterspelen uitzendt, die op 4 februari van start gingen in Peking.

De twee NCIS-series zijn normaliter op maandagavonden te zien in de Verenigde Staten. NCIS werd dan om negen uur 's avonds uitgezonden en een uur later ging spin-off serie NCIS: Hawaii van start met zijn nieuwe aflevering. Maar om in de uitzendingen ruimte te maken voor de Olympische Winterspelen, zijn de twee televisieseries even met pauze.

NCIS-terugkeer
NCIS-kijkers zijn natuurlijk enorm benieuwd hoe het verder gaat na aflevering 12 van seizoen 19, Fight or Flight, die op 24 januari uitgezonden werd. Kijkers viel het toen al meteen op dat er geen promo te zien was voor de volgende aflevering en dus wisten ze al dat ze nog even zouden moeten wachten.

Ook voor NCIS: Hawaii gold dat de serie - die in september 2021 gelanceerd werd - die dag met het tweede deel van Spies, ook even met pauze ging.

Gelukkig duurt het allemaal niet al te lang voordat de nieuwe NCIS-series weer terug zijn. Op Twitter bevestigde televisiezender CBS namelijk dat aflevering 14 van NCIS: Hawaii op maandag 28 februari uitgezonden wordt. Stom genoeg werd toen nog niet bekend gemaakt wanneer NCIS weer verder gaat, maar de verwachting is dat aflevering 13, The Helpers, gewoon op dezelfde dag uitgezonden wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.