search
'Jessie' stopt na vier seizoenen
Series / Nieuws

'Jessie' stopt na vier seizoenen

Maar krijgt wel meteen een spin-off.

De serie Jessie van de Disney Channel kapt ermee na vier seizoenen. Maar er is volgens Variety wel meteen aangekondigd dat er een spin-off komt, waarin Jessie-castleden Peyton List (Emma), Skai Jackson (Zuri) en Karan Brar (Ravi Ross) te zien zullen zijn.


De serie Jessie volgt Jessie Prescott, een 16-jarig meisje met grote dromen. Om deze uit te kunnen laten komen vertrekt ze van Texas naar New York. Daar gaat ze aan de slag als babysitter en trekt in bij de rijke familie Ross, die vier kinderen heeft. De ouders van de kinderen zijn niet vaak thuis, omdat ze het druk hebben met hun werk als filmproducent en model. De kinderen Emma, Luke, Ravi en Zuri hebben eerst een hekel aan Jessie, maar accepteren haar vervolgens.

Pamela Eells O'Connell, de bedenker van Jessie, zal de spin-off produceren. Hoe de nieuwe serie zal gaan heten, is nog niet bekend gemaakt, maar het zal dit jaar in productie gaan.

Cameron Boyce, die Luke speelde, heeft een hoofdrol gekregen in andere serie. Hij zal vanaf deze zomer te zien zijn in Gamer's Guide to Pretty Much Everything, die op de zender XD wordt uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen