search
Dit zijn de personages van Arrowverse-serie 'Gotham Knights'
Series / Nieuws

Dit zijn de personages van Arrowverse-serie 'Gotham Knights'

Gotham Knights draait om de volgende personages en wordt nog leuk als we dit zo lezen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Meer leden van de Batman Family gaan naar The CW's nieuwe televisieserie Gotham Knights. De serie leent z'n titel van een aankomende videogame en wordt een interessante.

Gotham Knights speelt zich namelijk af in de maanden nadat Batman vermoord wordt. We zullen volgen hoe het gaat met Gotham op het moment dat de grootste en belangrijkste bestrijder van de wild woekerende criminaliteit in de stad weg is.

Gotham Knights-personages
De site Murphy's Multiverse meldt dat Gotham Knights op zoek is naar een acteur van 18 jaar of ouder, die een series regular moet worden. Zijn personage is zowel "atletisch" als "gevoelig" is en heeft zijn ouders verloren aan een moordenaar, waarna Bruce Wayne hem adopteerde. Dat klinkt als het oorsprongsverhaal van Dick Grayson, ofwel Nightwing.

Het tweede personage is een vrouw van 18 jaar oud, die "sarcastisch en slim" moet spelen. Zij "is opgevoed met een vast dieet van brain teasers en puzzels". Stephanie Brown, a.k.a. Spoiler, lijkt degene te zijn die hier beschreven staat.

Gotham Knights zoekt tot slot naar een "blauwharige biseksuele" vrouwelijke actrice, die de straten op gaat om de misdaad te bestrijden. Harper Row is dat vermoedelijk in de serie.

Wanneer Gotham Knights te zien is, weten we nog niet precies.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen