Nederlanders bingen deze 3 series massaal op Netflix

Netflix boekt natuurlijk ook deze week weer succes met grote nieuwe series.

Jim Pedd, 13-02-2022 12:23

Elke zondag zetten we de nieuwe series op een rij die enorm scoren op Netflix in Nederland. Vandaag hebben we een top drie voor je die behoorlijk sterk lijkt op wat we al gezien hebben.
De meest bekeken serie is namelijk net als vorige week Sweet Magnolias, waarvan je het tweede seizoen op dit moment op de streamingdienst kunt zien. Nummer twee is een nieuwe, Inventing Anna, gevolgd door Manifest dat al sinds de eerste week van januari niet uit de top drie weg te slaan is.

De top drie
De top drie meest bekeken series op Netflix van dit moment zijn de volgende:

1. Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

2. Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

3. Manifest (seizoen 1 en 2): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Massaal, Nederland, Sweet Magnolias, Inventing Anna, Manifest

Populair nieuws