search
Prime Video voegde 4 series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde 4 series nieuw toe afgelopen week

Check hier het complete lijstje met nieuwe series die je nu op Prime Video kunt zien.

Elke week zetten we de nieuwe series op een rij die Prime Video aan z'n aanbod heeft toegevoegd. Deze week zijn het vier series waarvan je afleveringen kunt bingen. Laten we er meteen in duiken, beginnend met de series die een nieuwe aflevering hebben gekregen.

The Legend of Vox Machina (S01E07, S01E08, S01E09): Terwijl Vox Machina meer ontdekt over een wraakpact dat Percy jaren geleden gesloten heeft, probeert Keyleth magisch contact met de zonneboom te maken. Ze voelt zijn pijn en een duistere kracht diep onder Whitestone. Omdat hij zich niet gewaardeerd voelt, biedt Scanlan aan Duke Vedmire's landhuis binnen te dringen als afleiding, terwijl Vox Machina probeert Percy's zus Cassandra te redden.

Brothers and Sisters (seizoen 1-5): Maak kennis met de gecompliceerde wereld van de familie Walker en ontdek wat het inhoudt om in de 21e eeuw deel van een familie uit te maken. Ondanks hun verschillende levens en levensstijlen vinden de Walkers elkaar onder het dak van hun ouderlijk huis. In de zoektocht naar hun eigen identiteit staan de onderlinge verhoudingen soms op scherp, maar omdat zij elkaars verschillen juist omarmen ga...

999: What's Your Emergency? (seizoen 1-4): De serie volgt incidenten vanaf het moment dat de 999-oproep wordt gedaan tot de komst van de eerstelijnspolitie en paramedici, mannen en vrouwen die belast zijn met het beschermen van ons tegen onszelf en elkaar.

LOL: Last One Laughing Brazil (seizoen 1): Bereid je kaken maar voor, want met tien comedians die in een zes uur durende wedstrijd elkaar aan het lachen moeten brengen, ga je het nog moeilijk krijgen om niet te lachen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen