search
Fan van 'Inventing Anna' op Netflix? Check dan deze series
Series / Featured

Fan van 'Inventing Anna' op Netflix? Check dan deze series

Netflix heeft een succes geboekt met Inventing Anna, maar wat moet je kijken als je 't seizoen af hebt?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De gloednieuwe serie Inventing Anna scoort goed op Netflix. Zo goed, dat de miniserie met zijn negen afleveringen tellend eerste seizoen nu op de tweede plek in de meest bekeken Netflix-series van deze week staat. Elke zondag tippen we je meer soortgelijke series als die in de top drie staan en deze week doen we dat dus ook.

De serie Inventing Anna draait een journalist die het verhaal van Anna Delvey onderzoekt, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Drie tips
Goed, we hebben drie toffe tips voor je.

Dirty John: Als liefde zich van een lelijke kant laat zien en vertrouwen omslaat in manipulatie, kan er in deze waargebeurde misdaadserie van alles gebeuren. Zelfs moord.

Lupin: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

The Tinder Swindler: Door zich online als rijke jetsetter en diamanthandelaar voor te doen, wist hij vrouwen in te palmen en miljoenen dollars te ontfutselen. Nu zinnen slachtoffers op wraak.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen