Disney+ trailer onthult alle toffe content (en geiten)

Disney+ trailer onthult alle content (en geiten)

Disney+ onthult samen met Awkwafina de toffe content die je op het platform kunt streamen.

Jim Pedd, 14 februari 2022 om 08:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ heeft een nieuwe Super Bowl-trailer vrijgegeven voor zijn content van 2022. De trailer laat de line-up van de streamingdienst zien en zet 'm mooi neer als een belangrijke aanwezige in 't landschap.
De trailer bevat geen grote onthullingen, maar legt vooral neer welke content allemaal te zien is op Disney+. En dat is nogal wat, van merken als Marvel tot Star Wars, Disney zelf en ook Pixar. Disney+ kiest eigenlijk vooral voor de komische route en gebruikt daarvoor actrice Awkwafina, die je misschien kent uit Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Disney+ trailer
De Disney+ Super Bowl-trailer laat zien hoe Awkwafina het publiek meeneemt door alle GOATs (Greatest of All Time) content die Disney in zijn aanbod heeft. En gebruikt daarvoor letterlijk geiten. Dat is misschien niet wat fans hadden gehoopt, maar tegelijk zo lief en schattig dat fans het waarschijnlijk niet de grootste ramp zullen vinden.

Dit jaar brengt wel grote onthullingen naar Disney+.

Marvel Studios komt met nieuwe personages in de series Moon Knight, Ms. Marvel en She-Hulk. En het Star Wars-universum explodeert op Disney+ met series rond Obi-Wan Kenobi, Ahsoka Tano, Cassian Andor en Din Djarin.

Check hieronder de trailer:


Lees meer over: Disney Plus, Awkwafina, GOATs, Super Bowl

Populair nieuws