search
Gruwelijk geweld in 'Obi-Wan Kenobi'-serie
Series / Nieuws

Gruwelijk geweld in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Disney+ maakt met Obi-Wan Kenobi schijnbaar een serie vol grof geweld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat Star Wars-fans zullen 25 mei rood omcirkeld hebben in hun agenda. Die datum lanceert namelijk de langverwachte televisieserie Obi-Wan Kenobi op Disney+.

De serie werd ooit als een op zichzelf staande film gepitcht toen Lucasfilm nog maar net overgenomen was door Disney+. Maar na het floppen van de film Solo: A Star Wars Story werd besloten de boel om te vormen tot een televisieserie.

Obi-Wan Kenobi-geweld
Het begint erop te lijken dat er grof geweld zit in de Obi-Wan Kenobi-serie. Het gerucht gaat nu dat de Inquisitors die we gaan zien in de serie er niet voor schuwen om grof geweld toe te passen.

Making Star Wars meldt dat we de Third Sister en de Grand Inquisitor te zien krijgen. Zij worden als "bruut" omschreven. Zo zouden we zien hoe de handen van een van de bewoners van Tatooine afgehakt worden, tot grote schok en amusement van zelfs de Grand Inquisitor.

Het is maar een van de vele voorbeelden van hun meedogenloosheid. Maar het zet naar het schijnt de toon voor de Obi-Wan Kenobi-serie, waarbij de Inquisitors heel wat gruweldaden zullen begaan.

Obi-Wan Kenobi zie je vanaf 25 mei op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen