search
'LEGO Star Wars: Droid Tales' hervertelt Star Wars: Episode I - VI
Series / Nieuws

'LEGO Star Wars: Droid Tales' hervertelt Star Wars: Episode I - VI

De eerste zesdelen in LEGO poppetjes en steentjes.

The LEGO Group heeft aangekondigd dat Disney XD de animatieserie LEGO Star Wars: Droid Tales later dit jaar zal uitzenden. In vijf afleveringen van 22 minuten zal via LEGO poppetjes en steentjes de complete filmsage in chronologische volgorde worden herverteld.


Dit betekent dus dat we de gebeurtenissen in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace tot en met Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi in zo'n anderhalf uur te zien zullen krijgen.

"Sinds we de eerste LEGO Star Wars set in 1999 introduceerde, hebben meerdere fans de LEGO steentjes gebruikt om eigen en nieuwe versies te laten zien van deze tijdloze verhaallijn," aldus Jill Wilfert van The LEGO Group. "LEGO Star Wars: Droid Tales geeft ons de mogelijkheid om de highlights van Star Wars te delen met een beetje humor en op een manier die alleen kan via de LEGO steentjes. En het is voor gezinnen een leuk opwarmertje voor de volgende film."

LEGO Star Wars: Droid Tales zal worden verteld door de ogen van C-3P0 en R2-D2, iets dat oorspronkelijk ook het plan was bij de eerste drie originele Star Wars-films. Uiteraard komen alle bekende personages in beeld.

Disney XD zendt op dit moment al het succesvolle Star Wars Rebels uit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen