Netflix verrast met trailer 'Bridgerton' seizoen 2!

Netflix verrast met trailer 'Bridgerton' seizoen 2

Lady Whistledown keert eind maart terug voor het tweede seizoen van Bridgerton.

Bram de Groot, 15-02-2022 11:03

Netflix heeft de fans van Bridgerton gisteravond verrast met de teaser trailer voor het tweede seizoen. In het tweede seizoen volgen we Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de oudste broer van de familie, terwijl hij op zoek gaat naar zijn toekomstige echtgenote.
Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en de zoektocht naar een liefde die alles overwint.

Teaser trailer seizoen 2 Bridgerton
En zoals op YouTube valt te lezen: Lady Whistledown keert terug voor het tweede seizoen van Bridgerton op 25 maart 2022.


Synopsis seizoen 2
Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden lijkt Anthony's zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke eisen voldoet op niets uit te lopen. Maar dan arriveren Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) Sharma uit India.

Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen. Een echte liefdesmatch lijkt niet hoog op zijn prioriteitenlijstje te staan en ze besluit alles in het werk te stellen om de verbintenis tegen te houden.

Echter lijken Kate en Anthony's verhitte discussies hen alleen maar dichter bij elkaar te brengen, wat de zaken aan beide kanten niet makkelijker maakt. Ondertussen verwelkomen de Featheringtons hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed terwijl Penelope (Nicola Coughlan) een diep geheim bewaart voor de mensen die het dichtst bij haar staan.Bron: Netflix

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Simone Ashley, Kate Sharma, Jonathan Bailey

Populair nieuws