Hoofdrolspelers 'Minority Report' bekend

Stark Sands en Meagan Good spelen respectievelijk de precog Dash en agente Lara Vega.

Jan-Peter Rook, 01-03-2015 15:09

The Hollywood Reporter meldt dat Stark Sands (Inside Llewyn Davis, 2013) en Meagan Good (Anchorman 2: The Legend Continues, 2013) de hoofdrollen gaan spelen in FOX's Minority Report. Eerstgenoemde speelt de tweelingen Dash als Arthur. Dit zijn precogs, dat wil zeggen dat ze moorden kunnen zien voordat deze gepleegd zijn. Dash probeert een normaal leven te leiden, maar de constante visioenen zitten hem in de weg. Dan ontmoet hij Lara Vega (Good), een agente met een zwaar verleden die ervan overtuigd is dat Dash van onschatbare waarde kan zijn.
De tweelingen werden in Steven Spielbergs film uit 2002 gespeeld door Michael en Matthew Dickman. Het personage Lara is speciaal voor de serie in het leven geroepen. Sands en Good komen in een cast terecht die al bestond uit Daniel London, Li Jun Li en Laura Regan.

Godzilla-scenarist Max Borenstein schreef het script voor de show. Kevin Falls (The West Wing) fungeert als showrunner en Mark Mylod is de aangewezen man om de pilot te regisseren.

Bron: THR

Lees meer over: minority report, stark sands, meagan good, fox, steven spielberg, precog, Daniel London, Li Jun Li, Laura Regan

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in