Prime Video voegt in maart deze topseries nieuw toe

Prime Video voegt in maart deze topseries toe

Maart wordt een behoorlijk drukke maand op Prime Video met nieuwe series.

Jim Pedd, 22-02-2022 16:47

Elke maand blikken de grote streamingdiensten vooruit op hun nieuwe aanbod. Vandaag hebben we de nieuwe titels die Prime Video toevoegt deze week.
VANAF 4 MAART

Star Trek: Picard (seizoen 2)
Het plot van Star Trek: Picard seizoen 2 brengt de voormalige kapitein van de USS Enterprise-D waar hij nog nooit is geweest - ons heden. Hij zal terugreizen naar 2024 om een 24e eeuw te herstellen die is veranderd in een "totalitaire nachtmerrie", en hij neemt Cris Rios, Agnes Jurati, Seven of Nine en de rest van de nieuw samengestelde bemanning van La Sirena mee voor de rit.

The Boys: Diabolical (seizoen 1)
The Boys is gebaseerd op The New York Times best-selling comic van Garth Ennis en Darick Robertson en is ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke.

De afleveringen, die 12-14 minuten duren en elk een eigen animatiestijl hebben, onthullen onvertelde verhalen binnen het universum van The Boys, bedacht door enkele van de meest creatieve en briljante breinen in de entertainmentwereld van dit moment.

VANAF 7 MAART

Million Dollar Island
Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het gloednieuwe survival realityprogramma Million Dollar Island. Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren. Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland? Million Dollar Island is niet alleen een next level survival programma. Het is ook een fascinerend sociaal experiment waarin het draait om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen.

VANAF 11 MAART

Upload (seizoen 2)
In Upload seizoen twee staat Nathan op een kruispunt in zijn (na)leven. Zijn vriendin Ingrid is onverwacht naar Lakeview gekomen in de hoop hun relatie te versterken, maar zijn hart verlangt stiekem nog steeds naar zijn klantenservice engel Nora. Ondertussen is Nora van de aardbodem verdwenen en betrokken bij de anti-tech rebellengroep "The Ludds." Seizoen twee zit vol met nieuwe concepten uit de nabije toekomst, waaronder Lakeview's nieuwste in-app digitale baby programma genaamd, "prototykes," en andere satirische blikken op de technologische vooruitgang en hoofdpijn die komen gaat.

Lees meer over: Prime Video, maart, aanbod

Populair nieuws