search
Dit wordt de prijs van HBO Max en die is verrassend laag
Series / Nieuws

Dit wordt de prijs van HBO Max en die is verrassend laag

Je gaat niet veel betalen voor een maandabonnement op HBO Max in Nederland.

HBO Max heeft vandaag bekend gemaakt welke prijs gehanteerd wordt in Nederland. Die blijkt erg laag te liggen vergeleken met een aantal andere streamingdiensten.

Als je een basisabonnement neemt, betaal je 6 euro per maand (of 47 euro per jaar) en krijg je beeldkwaliteit van 720p. Ook kan je als gebruiker maar 1 stream tegelijk krijgen en zit delen van een account er dus niet zomaar in. Het standaardabonnement kost 8 euro per maand (60 euro per jaar) en biedt 4K-kwaliteit. Bovendien kan je drie streams tegelijk kijken. De jaarprijs biedt flinke korting, maar daar blijft het niet bij.

Prijs van HBO Max
In Nederland geldt een speciale kortingsprijs. Neem je voor 31 maart een abonnement, dan krijg je 'je hele leven lang' 50 procent korting en zit je dus op 3 euro per maand voor een basis-abonnement of 4 euro per maand voor een standaardabonnement.

Daarmee is HBO Max stukken goedkoper dan Netflix, dat op zijn goedkoopst 8 euro per maand is (of 12 euro voor een standaardabonnement). Disney+ is ook duurder met een maandprijs van 9 euro. Verder is Prime Video wel goedkoper, want dat kost 2,99 euro per maand op dit moment.

HBO Max lanceert zijn bioscoopfilms verder heerlijk snel, want binnen 45 dagen na de bioscooprelease kan je ze al zien. HBO Max biedt onder meer Game of Thrones, The Matrix en klassiekers als The Sopranos en Friends aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen