search
Bijna 40 (!) nieuwe series op Netflix in maart

Bijna 40 (!) nieuwe series op Netflix in maart

Maart wordt een heerlijke maand op Netflix met heel wat toffe nieuwe series.

Jim Pedd
Elke maand blikken we vooruit op alle nieuwe releases die we mogen verwachten op Netflix. Deze maand zetten we de nieuwe series op een rij voor maart en dat zijn er behoorlijk wat. Daar zitten een paar echte toptitels tussen, waaronder The Last Kingdom en The Blacklist.

VANAF 1 MAART

The Guardians of Justice seizoen 1): Als hun schijnbaar onverschrokken leider zichzelf vernietigt, moet een team van gestoorde superhelden het opnemen tegen het etterende kwaad in de wereld... en in henzelf.

Superstore (seizoen 1): In een superstore in St. Louis probeert een groep werknemers met unieke persoonlijkheden om te gaan met klanten, het dagelijkse werk en elkaar.

Worst Roommate Ever (seizoen 1): Gewelddadige oplichters. IJskoude moordenaars. Deze angstaanjagende waargebeurde verhalen onthullen enkele van de ergste vormen van samenwonen die je je kunt voorstellen.

VANAF 2 MAART
Ritmo salvaje (seizoen 1): De tegenovergestelde werelden van twee dansers in Colombia botsen op en buiten de dansvloer wanneer hun ambitie naar succes hen op een verraderlijk pad brengt.

VANAF 3 MAART
He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 2): De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.

Midnight at the Pera Palace: In een historisch hotel in Istanbul belandt een journaliste in het verleden en moet een complot verijdelen dat het lot van het moderne Turkije zou kunnen veranderen.

VANAF 4 MAART
Lies and Deceit: Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

Legends of Tomorrow (seizoen 7, wekelijks een nieuwe aflevering): Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Pieces of Her (seizoen 1): Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

Making Fun (seizoen 1): De knorrige, expert knutselaar Jimmy DiResta laat kinderen heerlijk zinloze uitvindingen bedenken. En als hij zin heeft, gaan hij en zijn vrienden ermee aan de slag.

Mentiras (seizoen 1): Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

VANAF 8 MAART
Last One Standing: Ze zijn comedians en spelen in een spannend drama, maar als hun grappen niet werken in de scènes zonder script, liggen ze eruit. Laat de chaos maar losbarsten!

An Astrological Guide for Broken Hearts (seizoen 2): Alice is diepbedroefd en hopeloos vrijgezel. Maar als ze bevriend raakt met een charismatische astrologiegoeroe, probeert ze haar perfecte match via de sterren te vinden.

VANAF 9 MAART
The Last Kingdom (seizoen 5): Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

The Andy Warhol Diaries (miniserie): In 1968 wordt Andy Warhol neergeschoten. Hij besluit daarna zijn leven en gevoelens vast te leggen. Die dagboeken en deze serie onthullen de geheimen achter zijn imago.

Queen of the South (seizoen 5): Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een maatje en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

Queer Eye Germany: De Fab Five, vijf experts op het gebied van lifestyle, mode, beauty, gezondheid en design, doen een heel land versteld staan en veranderen levens in deze make-overserie.

VANAF 10 MAART
Love, Life & Everything in Between: Deze pan-Arabische anthologieserie vol zwarte humor gaat over liefde in het algemeen "“ en over relaties in het bijzonder.

VANAF 11 MAART
Life After Death with Tyler Henry (seizoen 1): In deze realityserie biedt medium Tyler Henry mensen de nodige afsluiting dankzij zijn contact met gene zijde. Intussen onderzoekt hij zijn eigen familiegeschiedenis.

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 4): Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld "“ zowel op als buiten de racebaan "“ tijdens elk moordend seizoen vol Formule 1-races.

Once Upon a Time... Happily Never After: Een op tragische wijze van elkaar gescheiden stel moet elkaar in een ander leven vinden om de betovering van hun stad te verbreken. Maar twee toeristen vormen een gevaar.

The Flash (seizoen 8, wekelijks een nieuwe aflevering): In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

VANAF 13 MAART
The Blacklist (seizoen 8): Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.

VANAF 16 MAART
Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. (miniserie): Als een gevierde veganistische restauranthoudster trouwt met een mysterieuze man die beweerde haar hond onsterfelijk te kunnen maken, dreigt haar leven te ontsporen.

VANAF 18 MAART
Human Resources (seizoen 1): In deze spin-off van 'Big Mouth' krijgen lovebugs, hormoonmonsters en een reeks andere wezens te maken met romantiek, drama op de werkplek en hun menselijke klanten.

Krakowskie potwory (1 seizoen): Een jonge vrouw sluit zich aan bij een mysterieuze professor en zijn groep talentvolle studenten die paranormale activiteiten onderzoeken en vechten tegen demonen.

Young, Famous & African (seizoen 1): Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Eternally Confused and Eager for Love: Een onhandige en eenzame twintiger wordt begeleid (en misleid) door een brutale denkbeeldige tovenaar. Hij zoekt een vriendin en probeert het eens niet zelf te verpesten.

Alessandro Cattelan: One Simple Question: Alessandro Cattelan gaat op zoek naar het geluk door middel van interviews en unieke ervaringen met beroemde gasten als Paolo Sorrentino en Roberto Baggio.

Standing Up: Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.

Top Boy (seizoen 2): Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

Light the Night (deel 3): De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Animal (seizoen 2): In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

VANAF 20 MAART
Forecasting Love and Weather: Voor een ijverige weervrouw en haar vrijgevochten collega van de nationale weerdienst blijkt het zeer moeilijk om de liefde te voorspellen, net als regen of zonneschijn.

VANAF 24 MAART
Thirty-Nine: Drie beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen ervaren ze leven, liefde en gemis aan de vooravond van hun veertigste verjaardag.

VANAF 25 MAART
Bridgerton (seizoen 2): Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

VANAF 28 MAART
Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

Aanbevolen artikelen