Haalt 'Peaky Blinders' straks Spider-Man acteur Tom Holland binnen?

Zit in 'Peaky Blinders' straks Tom Holland?

De serie Peaky Blinders heeft al rollen voor een aantal grote sterren.

Bram de Groot, 28 februari 2022 om 09:57

Na drie Spider-Man films en optredens in nog eens drie films in het Marvel Cinematic Universe is acteur Tom Holland vooral bekend om die grote Marvel-blockbusters. Toch levert hij al jaren andere producties af.
Hij had ook een rol kunnen hebben in de misdaadserie Peaky Blinders met onder meer Cillian Murphy en Tom Hardy, maar hij kreeg de rol waarop hij auditie deed uiteindelijk niet. Tijdens de première van seizoen zes ging bedenker en showrunner Steven Knight in op het niet casten van de huidige superster.

Tom Holland straks een Shelby of een tegenstander?
"Het moet een behoorlijk grote rol zijn geweest waarvoor hij auditie deed," verklapte Knight. Die verder geen aanwijzing geeft voor welk personage het zou zijn geweest. De geruchten zijn dat het ging om een rol van een tegenstander.

"Maar als hij terug wil komen voor de film, dan doet ie mee," zei Knight om de acteur te verleiden om contact op te nemen.

Wanneer de Peaky Blinders-film in productie gaat is nog niet duidelijk en wie daarin te zien zullen zijn, is ook nog een verrassing. Gisteren verscheen de eerste aflevering van seizoen zes op BBC One.Bron: Screenrant

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Netflix, HBO Max, Cillian Murphy, Film, Tom Holland

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws