search
Netflix lanceert flitsende teasertrailer 'Drive to Survive' seizoen 4
Series / Nieuws

Netflix lanceert flitsende teasertrailer 'Drive to Survive' seizoen 4

Het vierde seizoen verschijnt binnen enkele weken op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor Formule 1 fans. Netflix heeft namelijk een gloednieuwe teasertrailer gelanceerd van het vierde seizoen van de serie Formula 1: Drive to Survive. Dat vierde seizoen is binnen enkele weken te bekijken bij de streamingdienst.

Voor de vierde keer gunt Netflix ons een blik achter de schermen van de motorsport. Daarbij laat ze ons zien hoe niet alleen de coureurs, maar ook de teams zich voorbereiden op het kampioenschap.

Geen Max Verstappen
In het vierde seizoen van de reeks keert onder meer Lewis Hamilton terug. Helaas is Max Verstappen niet meer van de partij. Verstappen liet zich eerder ontglippen dat hij van mening is dat de reeks drama boven realiteit verkiest. Daarom heeft hij besloten om niet mee te werken aan het vierde seizoen van de docuserie.

Het vierde seizoen van Formula 1: Drive to Survive is binnenkort al te bekijken op streamingdienst Netflix. Het vierde seizoen is vanaf 11 maart te bekijken.

Wil je alvast graag even een voorsmaakje krijgen van dat vierde seizoen? Dan kan je er nu voor kiezen om de onderstaande teasertrailer te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen