search
Nieuw op Netflix: Het zesde seizoen van 'Superstore'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het zesde seizoen van 'Superstore'

Het begin van de maand maart brengt ons het zesde seizoen van 'Superstore'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Superstore zetten de maand maart dit jaar extra goed in. Vanaf 1 maart is namelijk het zesde seizoen van de reeks te bekijken op streamingdienst Netflix.

In het zesde seizoen van Superstore komen we niet onder de uitbraak van het Coronavirus uit. Nadat het virus toeslaat trachten Amy en Jonaf er alles aan te doen om orde te scheppen in de chaos. Op het zelfde moment wordt voor de andere medewerkers duidelijk wat het nu precies betekent om beschouwd te worden als helden.

Laatste seizoen
Superstore werd met gemengde gevoelens gelanceerd. Bij de start van de reeks in het jaar 2015 op NBC kon ze in ieder geval op behoorlijk wat kritiek rekenen. Toch bleken heel wat mensen ook fan te zijn van de reeks.

Ondertussen zijn er zes seizoenen verschenen van deze komische serie. Het zesde seizoen is jammer genoeg wel het laatste. Dat laatste seizoen is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf dinsdag 1 maart 2022.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van dat zesde seizoen? Dan kan je daarvoor alvast even de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen