search
Griezelige serie 'The Baby' krijgt trailer van HBO
Series / Trailer

Griezelige serie 'The Baby' krijgt trailer van HBO

Binnenkort zie je deze griezelige horrorkomedie The Baby op HBO Max.

En hieronder hebben we weer een trailer voor een nieuwe serie van de betaalzender HBO. Dit keer gaat het over The Baby en deze werd samen met de zender Sky gemaakt. Ook is de startdatum bekend.

Via onderstaande trailer wordt duidelijk dat de co-productie The Baby te zien zal zijn vanaf 24 april as. De horrorkomedie laat zien hoe een 38-jarige vrouw onverwachts een baby krijgt, dus niet natuurlijk.

Er zijn rollen voor onder meer Michelle de Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy, Genesis Lynea, Sophie Reid en Tanya Reynolds. De serie van acht afleveringen, die afkomstig is van debuutscenarioschrijver Sian Robins-Grace en Lucy Gaymer, wordt ook gestreamd op HBO Max.

Synopsis The Baby
Wanneer de 38-jarige Natasha onverwachts een baby krijgt, stort haar leven van doen wat en wanneer ze wil in een klap in. Controlerend, manipulatief en met gewelddadige krachten, verandert de baby Natasha's leven in een horrorshow.

Maar waar komt de baby vandaan? Wat wil 'het'? En hoe ver zal Natasha moeten gaan om haar leven terug te krijgen? Ze wil geen baby. De baby wil haar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen