search
Seizoen 6 van 'Peaky Blinders' trapt ijzersterk af
Series / Nieuws

Seizoen 6 van 'Peaky Blinders' trapt ijzersterk af

De serie volg je in Nederland gewoon op BBC One, wel zonder subs.

Fans van over de hele wereld keken al tijden uit naar de start van het zesde seizoen van Peaky Blinders. Afgelopen zondag werd die eindelijk uitgezonden op BBC One en dat was heel wat mensen opgevallen.

Maar liefst 3,8 miljoen Britse kijkers stemden af op de aftrap van het laatste seizoen waarin we uiteraard weer heel wat zien van Cillian Murphy. En dat cijfer is indrukwekkend. Seizoen 5 trapte nog af met 3,7 miljoen kijkers en het zijn er evenveel als de slotaflevering van dat seizoen.

De eerste aflevering werd overigens opgedragen aan actrice Helen McCrory (Polly Gray) die vorig jaar overleed aan de gevolgen van kanker. De aflevering laat ook zien hoe er met haar overlijden is omgegaan.

Peaky Blinders seizoen 6
Na deze eerste aflevering verschijnen er nog vijf en dan is het over en uit voor de tv-serie. Wel volgt er nog een film en er zouden spin-off series in ontwikkeling zijn.

In seizoen 6 keren onder meer Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Natasha O'Keeffe en Sophie Rundle terug en er zijn nieuwe rollen voor Stephen Graham en James Frecheville.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen