search
Nieuw op Netflix: De langverwachte misdaadserie 'Pieces of Her'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De langverwachte misdaadserie 'Pieces of Her'

Met de reeks komt de bestseller van Karin Slaughter tot leven op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor wie wel houdt van een leuke misdaadserie op z'n tijd hebben we vandaag een interessante tip in petto. Vanaf nu is op streamingdienst Netflix namelijk de misdaadserie Pieces of Her te bekijken.

Het plot van deze serie is eigenlijk vrij duidelijk. Stel dat je er op een bepaald moment achter komt dat alles wat je weet een leugen blijkt te zijn. Hoe zou jouw leven daardoor dan precies veranderen? Behoorlijk wat vermoeden we...

De reeks Pieces of Her speelt zich af in een rustig stadje in het Amerikaanse Georgia. Daar zorgen een willekeurige gewelddaad en een onverwachte reeks gebeurtenissen ervoor dat het leven van de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura op zijn kop wordt gezet.

Reis door Amerika
Andy wil graag antwoord krijgen op verschillende vragen die zich opdringen. Daarom beslist ze om een gevaarlijke reis door de Verenigde Staten te gaan ondernemen. Uiteindelijk komt ze terecht in wat het verborgen hart van haar familie blijkt te zijn.

Deze langverwachte mysterieuze Netflix-serie is vanaf nu te bekijken op 's werelds grootste streamingdienst. Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen