Enorm drukke week op Netflix in het verschiet: Dit kan je allemaal verwachten

Dit is een week zoals we ze graag zien bij Netflix, met heel veel nieuwe content.

Jim Pedd, 07-03-2022 06:00

Wat een week staat ons te wachten op Netflix! Het wordt weer heerlijk druk, met nieuwe titels als The Last Kingdom (seizoen 5) en Formula 1: Drive to Survive. Maar ook zie je deze week een nieuw seizoen van The Blacklist. Dat en veel meer!
VANAF 8 MAART
Last One Standing: Ze zijn comedians en spelen in een spannend drama, maar als hun grappen niet werken in de scènes zonder script, liggen ze eruit. Laat de chaos maar losbarsten!

An Astrological Guide for Broken Hearts (seizoen 2): Alice is diepbedroefd en hopeloos vrijgezel. Maar als ze bevriend raakt met een charismatische astrologiegoeroe, probeert ze haar perfecte match via de sterren te vinden.

VANAF 9 MAART
The Last Kingdom (seizoen 5): Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

The Andy Warhol Diaries (miniserie): In 1968 wordt Andy Warhol neergeschoten. Hij besluit daarna zijn leven en gevoelens vast te leggen. Die dagboeken en deze serie onthullen de geheimen achter zijn imago.

Queen of the South (seizoen 5): Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een maatje en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

Queer Eye Germany: De Fab Five, vijf experts op het gebied van lifestyle, mode, beauty, gezondheid en design, doen een heel land versteld staan en veranderen levens in deze make-overserie.

VANAF 10 MAART
Love, Life & Everything in Between: Deze pan-Arabische anthologieserie vol zwarte humor gaat over liefde in het algemeen – en over relaties in het bijzonder.

VANAF 11 MAART
Life After Death with Tyler Henry (seizoen 1): In deze realityserie biedt medium Tyler Henry mensen de nodige afsluiting dankzij zijn contact met gene zijde. Intussen onderzoekt hij zijn eigen familiegeschiedenis.

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 4): Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld – zowel op als buiten de racebaan – tijdens elk moordend seizoen vol Formule 1-races.

Once Upon a Time... Happily Never After: Een op tragische wijze van elkaar gescheiden stel moet elkaar in een ander leven vinden om de betovering van hun stad te verbreken. Maar twee toeristen vormen een gevaar.

The Flash (seizoen 8, wekelijks een nieuwe aflevering): In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

VANAF 13 MAART
The Blacklist (seizoen 8): Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.

Lees meer over: Netflix, preview, The last kingdom, Formula 1 drive to survive, The blacklist

Populair nieuws