HBO Max krijgt dit aanbod en deze prijs in Nederland

HBO Max krijgt dit aanbod en deze prijs

Morgen, op 8 maart, lanceert HBO Max in Nederland, na een jaar afwachten.

Jim Pedd, 7 maart 2022 06:39

HBO Max lanceert morgen, op 8 maart, dan eindelijk in Nederland. We weten niet met welke titels precies, maar kunnen we je wel al een en ander vertellen over wat je mag verwachten.

In dit artikel zetten we alles voor je op een rij dat je moet weten voor de lancering van morgen. We beginnen met de prijs en dan de content die je ongeveer kunt verwachten.

Een abonnement op HBO Max
De hamvraag is natuurlijk wat een abonnement kost. Nou, daar zijn verschillende opties voor. Twee om precies te zijn:
Basic-abonnement: Hiervoor betaal je straks 5,99 euro per maand. Je krijgt maximaal 1 stream en 720p beeldkwaliteit.
Standaard-abonnement: Dit kost 7,99 euro per maand en biedt 3 streams tegelijk en 1080p videokwaliteit. Selecte titels verschijnen zelfs in 4K UHD.

Korting pakken op HBO Max
De komende paar weken kan je korting pakken op een HBO Max abonnement. Niet zomaar korting, maar levenslang. Mits je het abonnement houdt. Tussen 8 maart en 31 maart krijgt iedereen met een nieuw abonnement 50% korting voor de rest van de looptijd van het abonnement. Dat betekent dat je 2,99 gaat betalen voor basic en 4,99 euro per maand voor standaard. Wel kan het zo zijn dat die prijzen verhoogd worden, maar de korting blijft.

Het aanbod van HBO Max
In Nederland voegt men, net als bij Disney+ bijvoorbeeld, hubs toe. Daardoor word je sneller naar bepaalde groepen content geleid: HBO, Max Originals, Warner Bros., DC Films en Cartoon Network.

HBO: Hieronder vallen met name de vele series waarvan we HBO als kwaliteitszender kennen. Denk maar aan series als The Sopranos, The Wire, Westworld, Boardwalk Empire, His Dark Materials, Watchmen, Band of Brothers, Euphoria, Six Feet Under, Chernobyl en The Night Of.

HBO Max Originals: Dit zijn de volledig nieuwe series die exclusief voor HBO Max gemaakt worden. Denk aan de hitserie Raised by Wolves, Peacemaker (een spin-off van hitfilm The Suicide Squad), The Flight Attendant (met Kaley Cuoco!) en Titans, maar ook aan Sex and the City-serie And Just Like That.

Warner Bros.: Dit is echt het thuis van heel veel films: van de The Hobbit en The Lord of the Rings-trilogieën tot The Matrix, de nieuwe Godzilla-films (waaronder dus ook Godzilla vs. Kong, de The Dark Knight-films, hits als de Harry Potter-franchise, Mad Max: Fury Road, The Shining, The Departed, Gravity, The Shawshank Redemption en meer. En denk aan de serie Friends!

DC Films: Denk je aan DC Films, denk je allereerst aan de films onder Zack Snyder die de afgelopen jaren gemaakt werden (zoals Justice League en Batman v Superman). Maar hier vallen ook recente films als The Suicide Squad en Wonder Woman 1984 onder en de klassiekers van voorbije jaren.

Cartoon Network: Hierin tref je heel wat animatieseries aan, waaronder de echte klassiekers als Dexter's Laboratory en Powerpuff Girls!

Lees meer over: HBO Max, aanbod, Streamingdienst

Populair nieuws