search
Surrealistische komedie 'Man Seeking Woman' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Surrealistische komedie 'Man Seeking Woman' krijgt tweede seizoen

In 2016 mag Jay Baruchel verder zoeken naar het perfecte meisje.

FXX heeft een tweede seizoen besteld voor de komedieserie Man Seeking Woman. De zender heeft aangekondigd dat Jay Baruchel het nog eens mag proberen met zijn date-komedie. Centraal staat het personage van Baruchel, dat op een zoektocht is naar het juiste vriendinnetje.


Seizoen twee van de serie zal in 2016 uitgezonden worden en krijgt tien afleveringen. Naast Baruchel keer in elk geval ook Eric André terug, die het personage Mike speelt. In de serie is Josh op zoek naar het perfecte meisje. Hij doorstaat daarvoor one-night stands, pijnlijke break-ups, een blind date met een trol, tijdreizen, seksaliens, veel sterfgevallen en een Japans penismonster met de naam Tanaka.

FXX heeft uiteraard ook een statement vrijgegeven over het vernieuwen van de serie: "Simon Rich heeft een geweldig slimme en originele serie gemaakt, over de zoektocht naar liefde. Critici en fans hebben de unieke verhalen omarmd. Jon Krisels bijzondere beelden en de geniale performances van Jay Baruchel, Eric André en de rest van de cast hebben Man Seeking Woman gemaakt tot een van de beste nieuwe komedies op televisie."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen