search
Het einde van 'Outlander' is al bekend
Series / Nieuws

Het einde van 'Outlander' is al bekend

Jamie Fraser weet heel goed hoe de serie Outlander straks tot een einde komt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sam Heughan, die de rol van Jamie Fraser speelt in de serie Outlander, onthult tijdens een interview dat hij weet hoe de serie tot een einde zal komen.

Outlander is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks en wordt gemaakt voor Starz, waar de show in augustus 2014 van start ging. De serie draait om Claire Randall, een voormalig militair zuster die tijdens de Wereldoorlog diende en terug in de tijd reist, om verliefd te worden op Highland-krijger Jamie.

Outlander-einde
In november vorig jaar werd bekend gemaakt dat Outlander op 6 maart van start zou gaan met zijn zesde seizoen. Er waren bijna twee jaar verstreken sinds de serie voor het laatst een nieuwe aflevering uitzond.

In een interview laat Heughan dus weten al te weten hoe de serie Outlander tot een einde zal worden gebracht.

Hij sprak tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon over het einde. "Diana Gabaldon heeft deze buitengewone reeks geschreven. Zij zit nu op boek 10 en wij verfilmen voor seizoen 7 straks het zevende boek. We hebben dus nog wel even te gaan."

Maar: "Ik weet hoe het eindigt. Ze onthulde het einde lang geleden al tegen mij." Het einde is nog niet geschreven, maar "zit in haar hoofd en mijn inbox."

Outlander zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen