search
'The Grand Tour' gaat nu naar dit land voor een nieuwe special
Series / Nieuws

'The Grand Tour' gaat nu naar dit land voor een nieuwe special

De serie The Grand Tour gaat nu richting Noorwegen voor een heel nieuwe special.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeremy Clarkson heeft voor heel wat furore gezorgd onder fans van The Grand Tour. Hij liet namelijk weten dat de opnames van de nieuwe special van start zijn gegaan in Noorwegen.

De presentator maakte het nieuws bekend via een foto van twee auto's op een voetbalveld. Fans krijgen daarmee meteen een klein idee voor waar de aflevering zich af gaat spelen. We zien een Subaru Impreza WRX en een Mitsubishi Lancer EVO VIII voor bergen.

The Grand Tour
De foto van The Grand Tour was gemaakt in Noorwegen in het voetbalstadion van Hennigsvaer. Het ligt in een klein dorpje met zo'n 500 inwoners en ziet er behoorlijk mooi uit, en trekt jaarlijks duizenden toeristen.

Op de achtergrond zie je de FestvÄgtind-bergen. Die zijn 541 meter hoog en een route voor wandelaars is zo'n anderhalve kilometer lang. Het schijnt dat je er niet omhoog kan rijden, maar wie weet dat het drietal dat toch gaat proberen.

Wat ze verder gaan doen is natuurlijk nog de vraag, maar de kans lijkt groot dat de wereld van rallyrijden verkend gaat worden. Hieronder 't beeld:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen