'The Grand Tour' gaat door met compleet nieuwe locatie

'The Grand Tour' gaat naar compleet nieuwe locatie

The Grand Tour moet wat James May een plek bezoeken waar 'ie nog niet geweest is.

Jim Pedd, 17 januari 2022 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen december kregen we nog een nieuwe - Franse - special te zien van The Grand Tour op Prime Video. Althans: de serie verkende de wereld van Franse auto's. Maar hoewel het drietal presentatoren, Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond nog altijd enorm geniet van de serie, is het de vraag wat de toekomst brengt.
Het drietal bleef voor de vorige twee afleveringen door het coronavirus noodgedwongen in het Verenigd Koninkrijk. Daardoor moesten ze nieuwe ideeën verkennen en nieuwe formats voor de afleveringen maken. En de serie moet nu een heel nieuwe wending nemen.

Nieuwe locatie bezoeken
James May vertelde: "Idealiter gaan we nu ergens naartoe waar we nog niet geweest zijn. We hebben wel wat ideeën."

"We hebben wat deels gevormde ideeën, maar die staan op een laag pitje omdat COVID alles uiteindelijk stil legde." Uiteindelijk is er nu nog geen keuze gemaakt over waar 't hierna heen moet: "Ik zou je niet kunnen vertellen wat de nieuwe ideeën zijn, omdat we nog geen beslissing gemaakt hebben."

De eerste special tijdens COVID werd opgenomen in Schotland (Lochdown) en de tweede special in Wales (Carnage A Trois).

James May wil vooral een goed nieuw verhaal vertellen. "Persoonlijk heb ik voorkeur voor warme plekken. Maar het doel van The Grand Tour is niet dat wij op vakantie gaan: wij moeten de kijker verkennen. Dus als dat betekent dat we naar een koude plek moeten gaan waar we allemaal miserabel zijn, dan denk ik dat mensen wel gaan kijken."

The Grand Tour zie je op Prime Video.
Bron: Express

Lees meer over: The Grand Tour, Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond, Amazon, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws