search
Waar kijk je het nieuwe seizoen van 'Outlander'?

Waar kijk je het nieuwe seizoen van 'Outlander'?

De eerste aflevering van seizoen 6 vind je nu al op Ziggo.

Bram de Groot
Aangezien de eerste vijf seizoenen op Netflix staan, zou je misschien verwachten dat je het zesde seizoen van Outlander ook op die streamingdienst kunt volgen. Toch is dat in Nederland op een andere dienst.

In de States verschijnt de succesvolle serie op de zender Starz en die zond afgelopen zondag de eerste aflevering van seizoen zes uit. Nu blijkt dat je Ziggo Movies & Series de serie in Nederland mag laten zien.

De openingsaflevering van het zesde seizoen van de hitserie Outlander staat sinds gisteren op de dienst van Ziggo. De aflevering heet "Echoes" en werd geregisseerd door Kate Cheeseman en geschreven door Matthew B. Roberts.

Wanneer op Netflix?
Het lijkt er verdacht veel op dat Ziggo ook komende zeven afleveringen online gaat zetten. Pas daarna zal het seizoen vermoedelijk ook op Netflix verschijnen. Wanneer dat zal zijn, is nog niet bekend.

Goed bericht is dat de Nederlandse fans met Ziggo Movies en Series het nieuwe seizoen dus wel kunnen volgen. Hieronder de video Inside Episode 1 met de cast en crew van de serie.

Aanbevolen artikelen