search
'Star Wars'-fans houden het niet meer na trailer 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans houden het niet meer na trailer 'Obi-Wan Kenobi'

Nog een paar maanden wachten op de serie met Ewan McGregor in de hoofdrol.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Obi-Wan Kenobi heeft eindelijk een trailer. Fans zijn dolenthousiast over de korte clip. Gek is dat niet, want de emoties zijn voelbaar. Ewan McGregor is terug als de Jedi uit de titel.

Fans hoorden onder meer het begin van het nummer Duel of the Fates en een behoorlijk 'down' klinkende Obi-Wan. Hij vertelt dat het gevecht geleverd is en dat "we" verloren hebben. Tegen wie hij het heeft horen we niet, maar het zou goed kunnen dat dit de Jedi is waar al tijden verhalen over rondgaan die hem verzeild laat raken in een groots avontuur.

Obi-Wan Kenobi-reacties
We weten nog weinig over de Obi-Wan Kenobi-serie, behalve dat McGregor weer terug is. Dat geldt ook voor Hayden Christensen die weer de rol van Darth Vader speelt.

Het verhaal pikt de draad tien jaar na de dramatische gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith op. Toen kreeg Obi-Wan Kenobi zijn grootste tegenslag te verwerken: de val en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling Anakin Skywalker, die voor de Dark Side viel en een kwaadaardige Sith Lord genaamd Darth Vader werd.

McGregor is te zien als de iconische Jedi-meester uit de titel. Naast hem en Christensen, zien we in Obi-Wan Kenobi ook Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie.

Obi-Wan Kenobi zie je vanaf 25 mei op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen