Opvallend personage lijkt bekend voor 'The Witcher' seizoen 3

Netflix zou actrice Safiyya Ingar hebben aangetrokken voor de rol van Milva.

Bram de Groot, 15-03-2022 18:52

De opnames voor het derde seizoen van The Witcher moet nog beginnen. Nu is er nieuws over de casting in het nieuwe avontuur. Er is namelijk een eerste nieuwe naam onthuld voor seizoen drie.
Volgens Redanian Intelligence zal acteur Safiyya Ingar een rol hebben in seizoen drie. Ze is de eerste nieuwkomer die is bevestigd voor The Witcher. De website meldt dat er waarschijnlijk verschillende andere belangrijke rollen al zijn gecast, vooral omdat het filmen snel zal beginnen.

De rol van Ingar in het nieuwe seizoen is niet bevestigd, maar Redanian Intelligence speculeert dat de acteur de rol van Milva zou kunnen gaan spelen. Dit is een boogschutter die Geralt ontmoette in 'Baptism of Fire'.

Milva heeft een meeslepend verhaal in de boeken van Andrzej Sapkowski. Het personage ondergaat nogal wat tragedies gedurende haar verhaallijn, en het zou interessant zijn om te zien hoe de Netflix-serie dit op het scherm zou brengen.

Voorlopig is het wachten op de bevestiging vanuit Netflix zelf. Check de eerste twee seizoenen en de animatiefilm gewoon op de streamer.Bron: redanian intelligence

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 3, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos