search

Ons nieuws van dinsdag 15 maart 2022

Veel nieuwe series deze week op Netflix
Series / Featured

Veel nieuwe series deze week op Netflix

Check hier het complete lijstje met alle nieuwe toevoegingen aan Netflix deze week.

Elke maandag zetten we alle series op een rij die je nieuw op Netflix kunt verwachten Ook deze week is het weer barstensdruk!

VANAF 16 MAART
Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. (miniserie): Als een gevierde veganistische restauranthoudster trouwt met een mysterieuze man die beweerde haar hond onsterfelijk te kunnen maken, dreigt haar leven te ontsporen.

VANAF 18 MAART
Human Resources (seizoen 1): In deze spin-off van 'Big Mouth' krijgen lovebugs, hormoonmonsters en een reeks andere wezens te maken met romantiek, drama op de werkplek en hun menselijke klanten.

Krakowskie potwory (1 seizoen): Een jonge vrouw sluit zich aan bij een mysterieuze professor en zijn groep talentvolle studenten die paranormale activiteiten onderzoeken en vechten tegen demonen.

Young, Famous & African (seizoen 1): Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Eternally Confused and Eager for Love: Een onhandige en eenzame twintiger wordt begeleid (en misleid) door een brutale denkbeeldige tovenaar. Hij zoekt een vriendin en probeert het eens niet zelf te verpesten.

Alessandro Cattelan: One Simple Question: Alessandro Cattelan gaat op zoek naar het geluk door middel van interviews en unieke ervaringen met beroemde gasten als Paolo Sorrentino en Roberto Baggio.

Standing Up: Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.

Top Boy (seizoen 2): Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

Light the Night (deel 3): De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Animal (seizoen 2): In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

VANAF 20 MAART
Forecasting Love and Weather: Voor een ijverige weervrouw en haar vrijgevochten collega van de nationale weerdienst blijkt het zeer moeilijk om de liefde te voorspellen, net als regen of zonneschijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Kotaro Lives Alone'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Kotaro Lives Alone'

Deze anime is als een warme deken, gemaakt van nostalgie en levenslessen.

Regie: Tomoe Makino | Cast: Rie Kugimiya (Kotaro Satou), Toshiki Masuda (Shin Karino), Saori Hayami (Mitsuki Akitomo), Junichi Suwabe (Isamu Tamaru), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 26-27 minuten | Jaar: 2022

Wat doe je als er plots een vierjarig kind in het naastgelegen appartement komt wonen? Dit is de vraag die de nog onsuccesvolle manga-artiest Shin Karino voor zijn kiezen krijgt. Kotaro is de nieuwe buurjongen die helemaal alleen in het appartement woont alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wat volgt is een schattige slice-of-life-anime waarin de bijzonder volwassen vierjarige Kotaro nieuwe vrienden maakt, op avonturen gaat en vooral levenslessen uitdeelt.

De premisse is lichtelijk bizar en onrealistisch, maar net als veel andere anime is dat ook niet waar de serie op uit is. De betekenis wordt juist gevonden in metaforen. Naarmate het verhaal vordert, wordt steeds meer bekend over het leven van Kotaro en hoe hij in de woning is terechtgekomen. Ondanks wat het uiterlijk van de serie doet vermoeden, is het verhaal in essentie erg duister en worden volwassen onderwerpen aangesneden als verlatingsangst, onzekerheid, ongewenst ouderschap en zelfs huiselijk geweld.

Toch weet Kotaro Lives Alone de lading luchtig te houden zonder de impact van deze onderwerpen te verliezen. Dit komt mede door het schattige uiterlijk, maar ook door het positieve sentiment dat de serie aan deze onderwerpen ontleent. Er wordt vooral ingegaan op hoe mensen kunnen omgaan met dergelijke negatieve ervaringen en op een positieve manier verder kunnen leven. Zware kost voor zo'n lieve en warme anime.

De tien afleveringen gaan niet alleen over het leven van Kotaro, maar bieden ook alle ruimte voor de bijpersonages die te vinden zijn in het appartementencomplex. Al deze personages vinden moeiteloos een plekje in het hart van de kijker. Van de stoere gangster met een klein hartje tot de zorgzame escortdame: vrijwel elke scène wordt aangegrepen om met deze personages een betekenisvolle toevoeging te bewerkstelligen. Het is zeldzaam een serie te zien waarin alle personages zo goed zijn uitgewerkt.

Kotaro fungeert min of meer als klankbord voor alle personages om hun verhaal te vertellen, maar met zijn enorm nette taalgebruik en goede bedoelingen vormt hijzelf het hart van de serie. Zijn kinderlijke naïviteit ontketent gevoelens van nostalgie en herkenning. Zijn verhaallijn laat zien hoe Kotaro zo is geworden en gaat wederom zware onderwerpen niet uit de weg. De serie volgt op een enerverende wijze zijn verandering als persoon en komt op een bevredigende manier samen in de laatste en beste aflevering.

Daarbij hoort ook de steeds groeiende relatie tussen Kotaro en Shin Karino. Het is aandoenlijk hoe Kotaro opkijkt tegen Karino en hun connectie steeds meer groeit tot die van de band tussen twee broertjes. Die aandoenlijke verhouding manifesteert ook het groeiende zelfvertrouwen van Karino als beginnend manga-artiest en zijn ontwikkeling is mooi in beeld gebracht.

Helaas worden het bijzonder gevoelige verhaal en de goed uitgewerkte personages niet beloond met een mooi ogende serie. De animatie is niets om over naar huis te schrijven en zowel de personages als de omgevingen zien er heel standaard en simpel uit. Deze simpele stijl pas enigszins bij de serie, maar gaat dusdanig ver dat hij vooral een luie indruk maakt. Het oog wil natuurlijk ook wat.

Desondanks voelt de serie als een warme deken, of zelfs een geliefde die een hand op je schouder legt en zegt: "Het komt wel goed." Kotaro Lives Alone zorgt naast een traan ook voor een lach. De humor is af en toe erg Japans en dit kan soms vervreemdend zijn, maar de grappen komen wel aan. Elke verhaallijn is hartverwarmend en raakt de gevoelige snaar. Dit is verhaalvertelling van de bovenste plank. Een must voor elke animefan en een goed instappunt voor nieuwelingen.

★★★★☆

Kotaro Lives Alone is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Indrukwekkende namen voor 'Wendell & Wild'
Series / Nieuws

Indrukwekkende namen voor 'Wendell & Wild'

Wendell & Wild wordt een opvallend nieuw project van de streamingdienst!

Uit de maffe geesten van Henry Selick en Jordan Peele verschijnt dit jaar op Netflix de serie Wendell & Wild, een geanimeerd verhaal over de sluwe demonenbroers Wendell (Keegan-Michael Key) en Wild (Peele). Nu is de complete stemmencast onthuld.

De broers roepen de hulp in van de 13-jarige Kat Elliot - een stoere tiener met een lading schuldgevoelens - om ze naar 'The Land of the Living' te halen. Maar wat Kat in ruil daarvoor eist, leidt tot een briljant bizar en komisch avontuur als geen ander.

De animatieserie wordt omschreven als "een geanimeerde fantasie die de wetten van leven en dood tart, allemaal verteld middels het handgemaakte kunstenaarschap van stop-motion."

Grote namen in stop-motionserie
De voornaamste stemmencast bestaat uit onderstaande namen:

- Keegan-Michael Key als Wendell
- Jordan Peele als Wild
- Lyric Ross als Kat
- Angela Bassett als Sister Helley
- James Hong als Father Bests
- Sam Zelaya als Raul
- Seema Virdi als Sloane
- Tamara Smart als Siobhan
- Ramona Young als Sweetie
- Ving Rhames als Buffalo Belzer

Aanvullende stemmen komen van Natalie Martinez, Tantoo Cardinal, Gabrielle Dennis, Igal Naor, David Harewood, Maxine Peake en Gary Gatewood.

Wendell & Wild in oktober op Netflix
In oktober moet Wendell & Wild op Netflix verschijnen en hieronder zie je een promo waarin de belangrijkste namen worden aangekondigd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend personage lijkt bekend voor 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

Opvallend personage lijkt bekend voor 'The Witcher' seizoen 3

Netflix zou actrice Safiyya Ingar hebben aangetrokken voor de rol van Milva.

De opnames voor het derde seizoen van The Witcher moet nog beginnen. Nu is er nieuws over de casting in het nieuwe avontuur. Er is namelijk een eerste nieuwe naam onthuld voor seizoen drie.

Volgens Redanian Intelligence zal acteur Safiyya Ingar een rol hebben in seizoen drie. Ze is de eerste nieuwkomer die is bevestigd voor The Witcher. De website meldt dat er waarschijnlijk verschillende andere belangrijke rollen al zijn gecast, vooral omdat het filmen snel zal beginnen.

De rol van Ingar in het nieuwe seizoen is niet bevestigd, maar Redanian Intelligence speculeert dat de acteur de rol van Milva zou kunnen gaan spelen. Dit is een boogschutter die Geralt ontmoette in 'Baptism of Fire'.

Milva heeft een meeslepend verhaal in de boeken van Andrzej Sapkowski. Het personage ondergaat nogal wat tragedies gedurende haar verhaallijn, en het zou interessant zijn om te zien hoe de Netflix-serie dit op het scherm zou brengen.

Voorlopig is het wachten op de bevestiging vanuit Netflix zelf. Check de eerste twee seizoenen en de animatiefilm gewoon op de streamer.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel knalt krachtige trailer 'Ms. Marvel' online
Series / Trailer

Marvel knalt krachtige trailer 'Ms. Marvel' online

De volgende nieuwe Marvel-heldin in het MCU komt in juni naar Disney+.

Marvel Studios heeft vandaag de eerste trailer onthuld voor de tweede serie in het Marvel Cinematic Universe in 2022. Dit nog voor de start van de eerste, Moon Knight. Check de beelden voor de serie hieronder!

De hoofdrol in Ms. Marvel is voor de jonge actrice Iman Vellani. Ze speelt Kamala Khan die dol is op de Avengers en dan vooral Captain Marvel van actrice Brie Larson. Dus wie weet duikt ook zij op in de serie.

In de superheldenserie zien we een Amerikaanse tiener die opgroeit in Jersey City. Kamala is een fervent gamer en een vraatzuchtige fanfictieschrijver. Toch heeft Kamala het gevoel dat ze niet op school of in haar thuissituatie past...

Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven wordt beter met superkrachten, toch? Zie hoe dat gaat hieronder in de trailer.



Vanaf 8 juni kijk je Ms. Marvel op Disney+. Vanaf 30 maart is het eerst tijd voor de duistere held Moon Knight.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende recent verschenen series / seizoenen die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Taboo | Binge nu! | 1 seizoen
Een lang dood gewaande avonturier keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te wreken. Hij krijgt echter te maken met de Oost-Indische Compagnie. Met rollen voor onder meer Tom Hardy, Oona Chaplin, Jessie Buckley, Leo Bill, Jonathan Pryce, Stephen Graham, David Hayman en Richard Dixon.



The Last Kingdom | Binge nu! | 5 seizoenen
Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen. Er zijn rollen voor Alexander Dreymon, Emily Cox, David Dawson, Ian Hart, Rune Temte, Matthew Macfadyen, Rutger Hauer en Tobias Santelmann. Seizoen vijf is het laatste, al volgt er binnenkort ook de film Seven Kings Must Die.



Formula 1: Drive to Survive | Binge nu! | 4 seizoenen
Recent verscheen het vierde seizoen van deze geliefde docuserie. Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races. Het nieuwste seizoen laat het jaar zien waarin Max Verstappen wereldkampioen werd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen van Deense hitserie 'Borgen' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Vierde seizoen van Deense hitserie 'Borgen' binnenkort te streamen

In de Scandinavische landen verschijnt het vierde seizoen al op 14 april, maar wij moeten iets langer wachten...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Scandinavische series hebben tegenwoordig met recht en rede heel wat fans. Eén van de populairste Scandinavische series van de voorbije jaren is ongetwijfeld Borgen. Wel, het vierde seizoen van deze reeks is binnenkort te streamen!

Netflix-abonnees in Scandinavische landen kunnen reeds aan de slag gaan met het vierde seizoen op 14 april van dit jaar. Voor abonnees buiten deze landen geldt echter dat ze nog even wat langer geduld moeten koesteren. Zij moeten dan ook geduld hebben tot in juni.

Borgen wordt sinds jaar en dag bestempeld als één van de beste Deense series ooit gemaakt. Niet alleen binnen Scandinavië, maar wereldwijd werd de reeks een groot succes toen streamingdienst Netflix er in september 2020 voor koos om ze aan haar aanbod toe te voegen.

Vrouwelijke premier
In het bijzonder laat de serie Borgen ons kennismaken met de eerste vrouwelijke premier van Denemarken, namelijk Birgitte Nyborg. In de reeks wordt al snel duidelijk dat de vele jaren van premierschap hun tol hebben geëist.

Het vierde seizoen zal onder meer de reis belichten van Katrine Fønsmark. Na enige tijd Brigittes hoofd van pers te zijn geweest keert ze terug in de journalistiek. Ze kan daarbij aan de slag gaan als hoofd van de nieuwsafdeling van een groot, landelijk televisiestation.

In ieder geval, kijk jij ook al uit naar het verschijnen van het vierde seizoen van de serie Borgen? Dan is het mogelijk om dat vierde seizoen te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 2 juni 2022!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor fans van 'New Amsterdam'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van 'New Amsterdam'

Het einde voor de populaire ziekenhuisserie lijkt jammer genoeg in zicht te zijn...

Geoffrey Ketels
Fans van ziekenhuisseries hebben er met New Amsterdam jarenlang een leuke serie bij gehad om te bekijken. Jammer genoeg is er voor de fans van de reeks nu slecht nieuws. Het einde lijkt namelijk in zicht.

In de Verenigde Staten wordt op moment van schrijven het vierde seizoen uitgezonden van New Amsterdam. Dat seizoen bestaat uit 22 afleveringen. In 2020 ontving de reeks nog een verlenging met drie seizoenen. Hieronder valt ook het vijfde seizoen. Dit seizoen wordt echter het laatste.

Dalende kijkcijfers
We kunnen bezwaarlijk zeggen dat de populariteit van New Amsterdam drastisch afneemt. In de Verenigde Staten is de reeks nog altijd razend populair, maar toch kennen de kijkcijfers een kleine terugval. Het zijn echter niet zozeer de kijkcijfers, maar vooral de kosten die ervoor zorgen dat de reeks wordt afgevoerd.

In Nederland is het mogelijk om de eerste twee seizoenen te bekijken op niet alleen streamingdienst Netflix, maar ook bij Videoland. Ondertussen is op Videoland ook het derde seizoen verschenen. Wanneer het vierde seizoen er in Nederland aan zit te komen is nog niet bekend. De seizoenfinale wordt in Amerika uitgezonden op 24 mei van dit jaar.

Ondanks het feit dat er dus een einde komt aan de ziekenhuisserie hebben we hier in Nederland toch nog twee seizoenen om naar uit te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pakkende verwijzing in 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Pakkende verwijzing in 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard maakt een mooi gebaar.

Recent startte het tweede seizoen van de serie Star Trek: Picard. In de States zendt de streamingdienst Paramount+ de serie uit, in Nederland volg je de zoveelste recente Star Trek-serie op Prime Video.

In een van de nieuwe afleveringen is een boek te zien van Spock, met de titel "The Many and the One". Hieronder zie je een foto van het boek, maar ook enkele bladzijden in het boek.



"For Jim"
Op een van de bladzijden zien we de tekst "For Jim" staan en dit is een leuke verwijzing naar James T. Kirk, de vriend van Spock. Het boek "The Many and the One" is in de serie een autobiografie van Spock.

Showrunner Terry Matalas onthulde het ontroerende detail in beelden achter de schermen. Hij plaatste foto's op Twitter. Grappig is dat het boek ook daadwerkelijk tekst in de binnenkant geprint heeft staan.

Op dit moment staan de eerste twee afleveringen van seizoen twee van Star Trek: Picard op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk duidelijkheid over seizoen 5 van 'Elite'
Series / Trailer

Eindelijk duidelijkheid over seizoen 5 van 'Elite'

De Spaanse topserie Elite krijgt binnenkort zijn vijfde seizoen van Netflix.

De Spaanse televisieserie Elite houdt het al lekker lang vol en na aankomende nieuwe vijfde seizoen komt er tenminste ook nog een zesde seizoen. De serie draait rond de studenten in een elitaire middelbare school.

De serie van bedenkers Carlos Montera en Darí­o Madrona heeft rollen voor onder meer de acteurs Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper en Omar Ayuso. Vandaag hebben we een eerste teaser voor seizoen vijf: "No more labels. No more rules."

Datum voor Elite seizoen 5
Via een de video Date Announcement is onthuld dat het vijfde seizoen van Elite op 8 april online komt op Netflix. Ook is er al een korte synopsis die nog weinig weggeeft:

"Bij Las Encinas betekent een nieuw semester een nieuw slachtoffer, een nieuwe dader en een nieuw mysterie terwijl de studenten verdrinken in geheimen."

Uiteraard kun je de eerdere vier seizoenen van Elite gewoon op Netflix bekijken. Hieronder de Date Announcement met wat energierijke beelden.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult trailer van zijn bizarre tijdreisserie 'Parallels'
Series / Trailer

Disney+ onthult trailer van zijn bizarre tijdreisserie 'Parallels'

Parallels belooft een spectaculaire nieuwe serie van Disney+ te worden als we deze trailer zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ mixt adolescentie met tijdreizen, twee dozen van Pandora, voor een nieuwe serie vol opwinding, die Parallels heet. De zesdelige serie zal vanaf 23 maart te streamen zijn en ziet er nog best tof uit.

Parallels is een ode aan vriendschap, maar ook een verkenning van tijdreizen. We krijgen de parallellen in de levens van de personages te zien.

Parallels-trailer
Parallels volgt Bilal, Romane en Victor, die allemaal vooruit in de tijd springen tijdens een verjaardagsfeestje voor Victor. In eerste instantie keert allen Victor terug en ziet hij er heel anders uit. Samuel, een andere vriend, verandert niet door de vreemde gebeurtenis.

Terwijl ze moeten wachten op hun verloren vrienden en hun terugkeer, proberen ze de reden voor het tijdreizen te achterhalen en het feit dat hun levens voor altijd veranderd zijn een plek te geven.

Met name hun jeugdige onschuld, vriendschap en onderlinge trouw komt onder druk te staan en samen moeten ze zien te achterhalen waarom hun leeftijd niet het enige is dat veranderd is door het tijdreizen.

Vanaf 23 maart kan je Parallels zien op Disney+. Het is trouwens een Franse Original.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Full House'-cast wil een revival maken
Series / Nieuws

'Full House'-cast wil een revival maken

De serie Fuller House was voor de cast duidelijk niet genoeg en nu wil men meer!

De cast van Full House wil nog een spin-off maken, ondanks de dood van Bob Saget afgelopen januari. Saget was onder meer bekend als presentator van America's Funniest Home Videos tussen 1989 en 1997 en het stemwerk van een oudere Ted Mosby in How I Met Your Mother.

Maar Sager stond vooral bekend als Danny Tanner in de sitcom Full House en spin-off Fuller House. Zijn co-sterren waren net zo geschokt als zijn fans toen Saget ineens overleed op 65-leeftijd. Maar ze hopen desondanks op een tweede revival.

Full House-revival
Verschillende Full House-castleden bezochten de '90s Con in Hartford en spraken over een mogelijke follow-up op Fuller House.

Andrew Barber: "Er zijn heel wat moeders die hun jonge dochter meenemen. Ik vind het echt prachtig om te zien hoe de cirkel nu rond is. Ik zie moeders die zeggen: 'ik groeide op met jullie en nu groeien mijn dochters met jullie op in Fuller House'."

Dave Coulier: "Ja dus wat ik dan denk is: laten we 'Fullest House' maken. Ik zou dat echt meteen doen, geen seconde over nadenken."

Candace Cameron-Bure: "Ik denk dat het een van de grootste nalatenschappen is van hem, namelijk dat hij de vader van Amerika kan zijn. Mensen die herinnering bij zich houden en dat zal nooit weg gaan."

Fuller House zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' bevat ook de gevaarlijke CRM
Series / Featured

'The Walking Dead' bevat ook de gevaarlijke CRM

De serie The Walking Dead hint op de komst van de CRM in het elfde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead lijkt een grote hint gedropt te hebben dat Lance Hornsby werkt voor de Civic Republic. Dat verklaart mogelijk ook wat er aan de hand is met zijn geheime Commonwealth-groep.

Sinds de Commonwealth zijn debuut maakte in de televisieserie, is hij al een verdacht personage. Hornsby is charmant, manipulatief en duidelijk ambitieus. Hij helpt alleen diegenen die ook iets kunnen bieden. The Walking Dead liet ook zien dat er een clandestiene operatie loopt zonder dat Governor Milton daar van af wist.

The Walking Dead-geheimen
Wat er achter de geheime groep van Hornsby zit is nog niet bekend gemaakt in The Walking Dead. Maar het lijkt erop dat er meer speelt.

Hornsby probeert zijn charme uit op Maggie, in de hoop dat zij akkoord gaat met een samenwerking tussen Hilltop en de Commonwealth. Als dat zover komt, ontstaat er volgens hem een toekomst waarin Maggie en haar zoon vrij en veilig tussen de verschillende gemeenschappen kunnen reizen: een concert in de Commonwealth, een afspraak bij de arts in Alexandria en een universiteit aan de oostkust.

Een mooie toekomst, maar vooral iets dat lijkt te verwijzen naar de Civic Republic. Zou dat er dan op kunnen hinten dat Hornsby verbonden is aan de CRM? We weten dat die organisatie groot en belangrijk is in de toekomst van de franchise, dus wie weet.

The Walking Dead zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max en Discovery Plus gaan samen
Series / Streaming-diensten

HBO Max en Discovery Plus gaan samen

De twee streamingdiensten worden straks gecombineerd om tot 1 dienst te komen.

Er wordt al enige tijd gewerkt aan een fusie van WarnerMedia en Discovery. Nu blijkt dat de streamingdiensten van de twee bedrijven, die momenteel nog los van elkaar staan, straks gecombineerd worden.

Disney kiest er momenteel bewust voor op Disney+ en Hulu, waar het eigenaar van is, als twee losse streamingdiensten aan te bieden in de Verenigde Staten. Daar kan je er wel voor kiezen om de abonnementen samen te voegen. Hier in Nederland hebben we dat niet. Hoe dan ook kiezen WarnerMedia en Discovery ervoor het anders aan te vliegen.

HBO Max wordt groter
Discovery CFO Gunnar Wiedenfels kondigde het nieuws aan. Hij liet maandag weten dat het gecombineerde product meer aanbod moet genereren voor de consument en met de breedte van het aanbod "fenomenaal" gaat zijn.

Maar tegelijk vliegen de bedrijven het allemaal heel voorzichtig aan. Dat komt vooral omdat het moeilijk is om twee gigantische streamingdiensten, met een gezamenlijk aantal van 100 miljoen abonnees, samen te voegen.

Het zou goed kunnen dat er een tijdelijke mogelijkheid komt om de twee abonnementen te combineren. "Maar we willen het platform graag samenvoegen en harmoniseren. Bouwen aan één sterk, sterk gecombineerd platform, maar dat kost even wat tijd."

HBO Max is sinds vorige week in Nederland te krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Supercoole nieuwe HBO Max-serie 'Tokyo Vice' krijgt eerste trailer
Series / Nieuws

Supercoole nieuwe HBO Max-serie 'Tokyo Vice' krijgt eerste trailer

Ansel Elgort (Baby Driver) speelt de hoofdrol in de veelbelovende misdaadserie.

Na jaren van berichten is het zover: de eerste trailer voor HBO Max-serie Tokyo Vice! In de nieuwe misdaadserie zien we Ansel Elgort als een journalist die de criminele onderwereld van Japan induikt.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Jake Adelstein, een Amerikaanse journalist die van Missouri naar Tokio verhuisde om de wereld meer te laten leren over de misdaad in Japan. Hoe verder hij echter verzeild raakt in de criminele onderwereld van Japan, hoe meer moeite hij heeft om er weer uit te komen.

Een overdaad aan talent
Naast Elgort zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Hiroto Katagiri, Rachel Keller, Ella Rumpf, Rinko Kikuchi, Hideaki Itō, Show Kasamatsu en Tomohisa Yamashita.

Er is ruim 10 jaar gewerkt aan de serie, die ooit begon als een film met Daniel Radcliffe als Adelstein en Anthony Mandler als regisseur. In 2019 gaf HBO Max echter het groene licht voor een 10-delige serie met Michael Mann als uitvoerend producent. Mann (Heat, Collateral) regisseerde daarnaast de pilot-aflevering. J.T. Rogers schreef het script en Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) regisseerde naar verluidt ook meerdere afleveringen.

Bekijk hieronder de superstrakke trailer voor Tokyo Vice:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moddervette nieuwe beelden 'Moon Knight' tonen nieuwste MCU-held
Series / Trailer

Moddervette nieuwe beelden 'Moon Knight' tonen nieuwste MCU-held

Over twee weken gaan we zien hoe Oscar Isaac presteert als de Marvel-tegenhanger van Batman.

Een nieuwe Marvel-held staat op in Moon Knight, de zes-delige nieuwe miniserie die vanaf 30 maart a.s. is te streamen via Disney+. En vandaag hebben we gave nieuwe beelden voor jullie!

In Moon Knight volgen we Steven Grant (Oscar Isaac), een rustige medewerker van een souvenirwinkel die wordt geplaagd door herinneringen aan een ander leven. Wanneer hij ontdekt dat hij een identiteitsstoornis heeft, merkt hij dat hij zijn lichaam deelt met huurling Marc Spector en held Moon Knight.

Grote namen nemen de leiding
De regie van de nieuwe MCU-serie is in handen van Mohamed Diab (Clash en duo Justin Benson en Aaron Moorhead (Archive 81).

Producenten zijn Kevin Feige en hoofd-scenarist Jeremy Slater (The Umbrella Academy). De hoofdrollen zijn weggelegd voor Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Ex Machina), Ethan Hawke (Training Day, Before Midnight), May Calamawy en F. Murray Abraham (Amadeus).

Check hieronder de nieuwe teaser-trailer voor Moon Knight.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het 'Halo'-kostuum is gestoord zwaar
Series / Nieuws

Het 'Halo'-kostuum is gestoord zwaar

Het kostuum van Master Chief is nog behoorlijk zwaar als we dit zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Halo-acteur Pablo Schreiber heeft onthuld dat het Spartan-kostuum voor de serie uiterst zwaar is. Het weegt maar liefst 22 kilo en is daardoor ook behoorlijk moeilijk om in te werken.

Schreiber speelt de iconische rol van Master Chief in de Halo-serie die straks op Paramount+ zijn debuut maakt. Vanaf 24 maart kun je daar afleveringen zien.

Halo-verfilming
Halo is een van de meest geanticipeerde gameverfilmingen die er maar zijn. We volgen supersoldaat John 117, die ook wel bekend staat als de Master Chief. Hij helpt de mensheid in het bestrijden van een coalitie van buitenaardse rassen, de Covenant.

In de games leiden de avonturen van John hem naar een reeks oeroude buitenaardse wapens die de Halo-arrays heten. De Halo-serie lijkt daar enige verandering in aan te brengen.

Desondanks doen de makers hun best om trouw te zijn aan de games. Zo dus ook met de kostuums:

"Het is 22 kilo aan plastic en het pak is echt bedoeld als iets dat je bovenmenselijk maakt. Het verbetert de vermogens van de Spartan om te presteren tienvoudig. In werkelijkheid is dit echt het tegenovergestelde. Het is een uitdaging om zo'n pak te manipuleren en manieren te vinden om het zo op te nemen dat het lijkt alsof je super capabel bent."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi'-actrice over haar slechterik
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-actrice over haar slechterik

Moses Ingram vertelt over haar bizarre personage Reva in de serie rond Obi-Wan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Obi-Wan Kenobi-actrice Moses Ingram ging in een nieuw interview in op haar vijand: Sith Inquisitor Reva. Zij vertelde over dat personage tijdens een interview met Entertainment Weekly.

De Obi-Wan Kenobi-serie werd ooit bedacht als een film, en is sinds 2017 in ontwikkeling. Door de tegenvallende ontvangst van Solo: A Star Wars Story verlegde Disney zijn focus en werd het een serie. Die is in mei te zien op Disney+.

Obi-Wan Kenobi-vijand
Obi-Wan Kenobi speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in de film Revenge of the Sith af. We volgen Obi-Wan Kenobi ('Ben') in zijn tijd op Tatooine, waarin hij onder meer te maken krijgt met de Inquisitors. Die hebben het voorzien op alle Jedi die Order 66 overleefd hebben.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Ingram daar wat over:

"Reva is een baas! Ik bedoel, echt een volwaardig atleet. Zij heeft een missie en gaat alles veroveren ten koste van alles dat maar nodig is, als ze de kans daartoe ziet. Ze is echt behoorlijk badass. Ik mocht een cape aandoen waarvan ik niet wist dat ik die had. Het voelde alsof ik weer tien was en was echt super dope!"

Obi-Wan Kenobi is in mei op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' is nooit meer hetzelfde na dit seizoen
Series / Nieuws

'The Flash' is nooit meer hetzelfde na dit seizoen

Seizoen 8 van The Flash verandert eigenlijk alles aan Team Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige week keerde The Flash terug nadat de serie enige maanden van televisie was. Dat na de conclusie van het vijfdelige Armageddon-event van afgelopen herfst.

De nieuwe aflevering, Impulsive Excessive Disorder, liet zien dat er grote problemen met de tijdlijn zijn. Daar werd al naar gehint met de ziekte van Iris, en nu blijkt dat er veel grotere problemen aan zitten te komen voor onze helden uit Central City.

The Flash verandert voor altijd
Tijdens een interview vertelde showrunner Eric Wallace dat het seizoen nog twee 'graphic novels' brengt, een stijl die men nu geadopteerd heeft uit de comics en betekent dat er meerdere verhaallijnen verteld worden.

"We gaan daar dieper in duiken de rest van dit seizoen, maar houden ook vast aan ons graphic novel format. Armageddon was de eerste graphic novel en daarna kwam onze eerste tussenaflevering, zoals we die zelf noemen, die meer op zichzelf staan en waar we er nog een paar van hebben," aldus Wallace.

Daarna komt er een heel nieuwe schurk en nieuw verhaal. Maar: "we gaan zien hoeveel actie we in seizoen 8 kunnen proppen. Het wordt een wilde rit, en ik moet je waarschuwen dat iets emotioneels komt dat Team Flash permanent gaat veranderen. En nee, ik maak geen grapjes."

The Flash zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk horen we iets over 'Squid Game' seizoen 2
Series / Nieuws

Eindelijk horen we iets over 'Squid Game' seizoen 2

Netflix boekte met Squid Game een ongekend groot succes en werkt nu aan een tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorig jaar maakte de Koreaanse thrillerserie Squid Game zijn wereldwijde debuut en verbrak de serie een boel records. Hoewel de serie bedacht leek te zijn als miniserie, bestelde Netflix (uiteraard) al snel een tweede seizoen.

Sinds die aankondiging is het verrassend stil over Squid Game seizoen 2. Tot dit weekend, want tijdens de Critics Choice Awards sprak Variety met Squid Game-bedenker Hwang Dong-hyuk over het tweede seizoen.

Nog lang niet af
Het seizoen blijkt nog lang niet af te zijn. De maker is bezig met het uitdenken van het nieuwe seizoen, maar heeft het nog niet geschreven.

"Het zit hier. Niet op de pagina, maar hier," legde hij uit, terwijl hij naar zijn hoofd wees. Ook vertelde hij dat er nog genoeg geheimen bewaard worden rond het nieuwe seizoen en dat Lee Jung-jae's personage terugkeert om iets groots te doen voor de wereld om hem heen.

"Alles is geheim, ik mag je niets vertellen. Maar hij komt terug en doet dan iets voor de wereld."

Nou natuurlijk nog zien wat dat 'iets' dan is! Squid Game seizoen 1 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.