search
'Star Wars'-fans ervan overtuigd dat Han Solo in 'Obi-Wan Kenobi' zit
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans ervan overtuigd dat Han Solo in 'Obi-Wan Kenobi' zit

Dankzij een enkel frame in de eerste trailer van Obi-Wan Kenobi zijn sommige Star Wars-fans ervan overtuigd dat Han Solo in de serie voor gaat komen.

In de eerste trailer van de aankomende Disney Plus-serie Obi-Wan Kenobi is heel kort een shot te zien van een gunslinger die wellicht iets weg heeft van de onder fans favoriete Han Solo. Zou dit personage zijn opwachting kunnen maken in Obi-Wan Kenobi?

Het personage dat door sommige Star Wars-fans als Han Solo wordt beschouwd, is maar heel kort en heel vaag in beeld te zien. Toch is het genoeg voor de kijkers van de trailer om te speculeren over een mogelijke terugkeer van Alden Ehrenreich als Han Solo, het personage dat hij ook in de film Solo uitbeeldde.

Han Solo keert terug?
Wat betreft de tijdlijn van Star Wars zou het niet eens erg onlogisch zijn voor Han Solo om in Obi-Wan Kenobi te verschijnen. De serie speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Revenge of the Sith af, en vier jaar na Solo: A Star Wars Story.

Het enige probleem is het feit dat Han Solo Obi-Wan Kenobi toch echt pas voor het eerst ontmoet in A New Hope. Hier struikelen de meeste fans over. Hoewel het leuk zou zijn om Han Solo in Obi-Wan Kenobi te zien, is het niet helemaal logisch.

Op Twitter vraagt een fan zich bijvoorbeeld af hoe Han Solo, die in A New Hope al enorm sceptisch is over de magische aspecten van de Star Wars-wereld, in Obi-Wan Kenobi al een Jedi ontmoet kan hebben.

We gaan het allemaal ondervinden wanneer Obi-Wan Kenobi 25 mei op Disney Plus te zien is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen