search
James Gunn ontkent bestaan van 'Guardians of the Galaxy'-prequel
Series / Nieuws

James Gunn ontkent bestaan van 'Guardians of the Galaxy'-prequel

Ondanks dat er geruchten de ronde doen over een Guardians of the Galaxy-prequel, ontkent de regisseur het bestaan hiervan.

Geruchten die al een tijdje de ronde doen over een Guardians of the Galaxy-prequel die mogelijk in ontwikkeling zou zijn, worden ontkracht door regisseur James Gunn.

Via Twitter reageert Guardians of the Galaxy-regisseur op een gerucht over een prequel-serie, die vermoedelijk in ontwikkeling zou zijn voor Disney Plus. Volgens @Moth_Culture focust deze serie op de "family-like relationship" van Gamora met haar zus Nebula en vader Thanos.

James Gunn ontkracht gerucht
Niets blijkt echter minder waar te zijn. James Gunn reageerde op dit gerucht door te zeggen: "lol nee - hij martelde hen, niet bepaald een familie-achtige relatie." Natuurlijk ontkent Gunn in deze Tweet niet direct dat een Disney Plus-serie in de maak is, enkel dat het verhaal van de serie zoals het gerucht het weergeeft niet zou kloppen.

Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat een Disney Plus-serie over Guardians of the Galaxy in ontwikkeling is na deze Tweet. Het is daarnaast niet de eerste keer dat Gunn een gerucht verspreid door Moth Culture heeft ontkracht. Minder dan een maand geleden gaf hij aan dat een uitspraak van Moth Culture over Guardians of the Galaxy Vol. 3 ook niet waar is.

Wat wel al bevestigd is, is dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 er gaat komen. De releasedatum staat momenteel op 23 mei 2023, dus Marvel-fans moeten nog even geduld hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen