Samuel L. Jackson weet hoe hij terug kan keren in 'The Mandalorian'

Mace Windu met maar een hand zou een oplossing kunnen zijn.

Bram de Groot, 16-03-2022 10:58

Met de komst van Disney+ kan Lucasfilm heel wat nieuwe verhalen vertellen in het Star Wars-universum. Zo zagen we al de series over The Mandalorian en Boba Fett en nog dit jaar zien we series over Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor.
Maar we zien in die series ook heel wat bekende personages terugkeren of hun debuut maken in een live action-serie. Nu hoopt Samuel L. Jackson zijn opwachting te kunnen maken in The Mandalorian.

Mace Windu met één hand?
In gesprek tijdens de podcast Happy Sad Confused zei Jackson dat we zijn personage Mace Windu zomaar terug kunnen zien.

"Absoluut. Er is een enorme geschiedenis van mensen met één hand die terugkeren in Star Wars... De enige tegen wie ik ooit heb gezegd dat ik terug wil keren, is Bryce Dallas Howard, want ik heb net een film met haar gemaakt. En zij regisseert afleveringen van The Mandalorian," zei Jackson.

Dus ik zei iets van: 'Denk je dat je iets voor me kunt koppelen? Ik bedoel, je vindt me leuk, toch?' Toen zei zij: 'Ik hou van je, je bent geweldig!' Dus, ik weer: 'Geef me een rol... geef me een rol chef, ik ben er klaar voor!'," aldus Jackson. "Weet je, ik leer gewoon om linkshandig een lichtzwaard te gebruiken."

Jacksons personage ging in Revenge of the Sith dood en sindsdien is er weinig van het personage vernomen in de live action-producties.Bron: Happy Sad Confused

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Samuel L Jackson, Bryce Dallas Howard

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix