search
'The Mandalorian' seizoen 3 nog groter dan je denkt
Series / Nieuws

'The Mandalorian' seizoen 3 nog groter dan je denkt

Als dit verhaal over The Mandalorian klopt, wordt het een gigantisch seizoen in alle opzichten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucasfilm gaat helemaal los met het derde seizoen van The Mandalorian. Niet alleen brengt de serie wat veranderingen voor Grogu, ook wordt een groep schurken uit de Star Wars-vervolgfilms naar dit seizoen gebracht. Let dus op: dit artikel bevat mogelijk grote SPOILERS.

Het gerucht gaat via Making Star Wars dat de Praetorian Guard in The Mandalorian seizoen 3 zit. Zij zouden zelfs het gevecht aangaan met Din Djarin, die tegen hen zou vechten op een ruimteschip.

The Mandalorian seizoen 3
Din Djarin zou een groep antagonisten tegen het lijf lopen die eruit zien als de rode Sith Troopers, maar Mandalorian-achtige helmen dragen. Making Star Wars heeft naar eigen zeggen foto's vanaf de set van The Mandalorian in handen die het gerucht bewijzen.

Eerder hoorden we over deze troepen dat het nieuwe dieners zijn in het leger van de First Order, gevaarlijker dan wie dan ook. Dat betekent vermoedelijk dat Din Djarin en Grogu het nog zwaar gaan krijgen in de komende nieuwe afleveringen van The Mandalorian.

The Mandalorian seizoen 3 wordt momenteel opgenomen. Wanneer het derde seizoen precies te zien zal zijn is niet bekend, al hopen fans natuurlijk dat de boel in december van start kan.

Seizoen 1 en 2 van The Mandalorian zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen