Vlaamse serie 'De Kraak' binnenkort te bekijken in Nederland

Vlaamse serie 'De Kraak' komt naar Nederland

De reeks is afkomstig van dezelfde makers als de succesvolle serie 'Undercover'...

Geoffrey Ketels, 16 maart 2022 16:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Undercover kan zowel in België als in Nederland rekenen op een niet onaanzienlijke populariteit. De makers van die reeks zijn ook verantwoordelijk voor de serie De Kraak. Deze Vlaamse serie is binnenkort ook bij ons in Nederland te bekijken.
Hier in Nederland zal de misdaadserie worden uitgezonden op Veronica. Vervolgens zullen de afleveringen ook te zien zijn op streamingdienst Prime Video van Amazon. Net als op TV zal de reeks daar wekelijks te volgen zijn. De eerste aflevering wordt uitgezonden op Veronica op 8 april om 20h30.

350 miljoen euro
In de serie De Kraak maken we onder meer kennis met Jeremy Peeters. Hij is een IT-student die na het winnen van een hackerswedstrijd in contact komt met een aantal duistere individuen. Een groep oplichters vraagt hem vervolgens om een internationale bank te beroven. Met de roof zou een bedrag gemoeid zijn van zo'n slordige 350 miljoen euro.

De hoofdrollen in deze Vlaamse serie zijn weggelegd voor Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Koen De Grave, Joren Seldeslachts, An Miller en Manuel Broekman.

Tot dusver is het nog niet duidelijk of er ook een tweede seizoen van de reeks zal verschijnen. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze Vlaamse reeks allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Lees meer over: De Kraak, serie, series, Vlaamse serie, Vlaamse series

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws