We weten nu wanneer de volgende 'Star Wars'-serie te zien is

Nieuwe 'Star Wars'-serie krijgt releasedatum

De serie rond Cassian Andor, een personage van de film Rogue One, komt in augustus naar Disney+.

Jim Pedd, 16-03-2022 12:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De releasekalender op Disney+ is weer wat duidelijker geworden. Op 25 mei zie je de Obi-Wan Kenobi-serie debuteren op de streamingdienst van The Mouse House. En dinsdag werd onthuld dat Ms. Marvel, een serie van Marvel Studios, op 8 juni gelanceerd wordt.
Ook zijn er andere series bevestigd voor dit jaar, waaronder Star Wars: Andor, de prequelserie op de film Rogue One: A Star Wars Story. Die serie lijkt direct na Ms. Marvel van start te gaan.

Release op Disney+
De site Bespin Bulletin staat doorgaans te boek als relatief betrouwbaar als het aankomt op Star Wars-gerelateerd nieuws. Nu horen we via de site dat de serie in augustus gelanceerd zal worden.

In de serie keert Diego Luna terug als Captain Cassian Andor, die een van de hoofdpersonen van Rogue One was. Hij offerde aan het einde van die film zijn leven op om de Rebellen een kans te geven de Death Star te vernietigen en het Keizerrijk te verslaan.

De serie wordt volgens Luna heel interessant en laat zien hoe het met Cassian Andor zit, en wat hem drijft. "Zodra je weet waar hij toe in staat is, is er ruimte om dieper in hem te duiken en dat vind ik als acteur echt geweldig."

Nog een paar maanden wachten tot de release dus!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Cassian Andor, Diego Luna

Populair nieuws