search
Nieuwe featurette Netflix-serie 'Bloodline'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe featurette Netflix-serie 'Bloodline'

Op 20 maart zijn alle 13 afleveringen van het eerste seizoen te bekijken op Netflix.Op 20 maart kan het wereldwijde Netflix-publiek kennismaken met de Rayburns, een moderne Amerikaanse familie die een belangrijke rol spelen in de gemeenschap van Florida. Wanneer Danny (Ben Mendelsohn), de oudste zoon en het zwarte schaap van de familie, terugkeert omdat het hotel van zijn ouders 45 jaar bestaat, dreigt hij de duistere geheimen van de Rayburns te onthullen. Zijn familieleden zijn hier natuurlijk verre van blij mee...

Bloodline is een creatie en productie van de Emmy- en Golden Globe-genomineerde schrijvers/producenten Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler. De hoofdrollen worden gespeeld door Kyle Chandler (Friday Night Lights), Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Linda Cardellini (Mad Men), Sam Shepard (The Right Stuff), Sissy Spacek (Carrie), Norbert Leo Butz (Dan in Real Life), Jamie McShane (Sons of Anarchy), Jacinda Barrett (Suits) and Enrique Murciano (Without a Trace).

Alle 13 afleveringen van Bloodline worden op vrijdag 20 maart beschikbaar gesteld door Netflix. De featurette kun je hierboven bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen