search
HBO Max voegde veel nieuwe series toe: dit zijn ze
Series / Featured

HBO Max voegde veel nieuwe series toe: dit zijn ze

Het aanbod van streamingdienst HBO Max groeide enorm de afgelopen week.

Elke zaterdag zetten we voortaan op een rij welke series je allemaal nieuw kan zien op HBO Max. We zetten eerst de series op een rij met een nieuw seizoen en daarna de lijst met series met nieuwe afleveringen.

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses: Ter ere van de 20e verjaardag van de eerste Harry Potter-film zal dit speciale vierdelige evenement fans tonen die bereid zijn om hun kennis over Harry Potter op de proef te stellen voor de ultieme eer om uitgeroepen te worden tot kampioen.

One True Singer (seizoen 1): One True Singer is de musicalshow die belooft de volgende zangcarrière in Roemenië te lanceren. Je wordt meegenomen achter de schermen van de muziekindustrie en ziet wat er nodig is om de top te bereiken.

Malory Towers (seizoen 1): Darrell gaat voor het eerste jaar naar Malory Towers. Haar dromen vol avontuur komen uit. Middernacht feestmalen, lacrosse wedstrijden, leuke picknicks en een mysterieus spookverhaal. Op Malory Towers vindt je om elke hoek wel spanning en avontuur.

The Thaw (seizoen 1): In het ijskoude water wordt een dode jonge vrouw gevonden. Het onderzoek wordt geleid door Zawieja, een politievrouw die nooit opgeeft. Al snel blijkt dat de vermoorde vrouw kort voor haar dood een kind heeft gebaard. Maar waar is de baby?

The Informant (seizoen 1): 1985, Hongarije. De 20-jarige Geri gaat economie studeren. Hij sluit zich aan bij een groep reformisten onder leiding van een student, Száva. Maar Geri is een spion van de communistische staatsveiligheidsdienst.

Brené Brown: Atlas of the Heart (seizoen 1): In ATLAS OF THE HEART neemt onderzoeker en vijfvoudig nummer 1-auteur op de bestsellerlijst van de New York Times dr. Brene Brown kijkers mee op een interactieve reis door de verschillende emoties en ervaringen die een mens een mens maken.

Julia (seizoen 1): In 1962 kwam de onverschrokken kok en kookboekenschrijfster Julia Child met haar kenmerkende panache de Amerikaanse huiskamers binnen met The French Chef "“ haar vernieuwende programma dat de weg baande voor het moderne kookprogramma.

Mr. Magoo (seizoen 1): Iedereen is dol op Magoo! Dit opgewekte kereltje is altijd bereid een handje te helpen. Maar doordat hij niet doorheeft dat hij dringend een bril nodig heeft, is hij een wandelende ramp!

Mighty Magiswords (seizoen 1): Een broer en zus, de zogeheten Krijgers te huur, storten zich in de wildste avonturen en nemen de gekste opdrachten aan met het doel zo veel mogelijk magische zwaarden te verzamelen.

The Happos Family (seizoen 1 en 2): The HAPPOS Family woont in een safaripark. 's Ochtends rijden menselijke bezoekers langs en maken ze foto's van door de modder rollende nijlpaarden. Maar als de laatste bus het park uit rijdt, rennen de Happos het water uit.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty (S01E04)
Our Flag Means Death (S01E09 en S01E10)
Game Theory with Bomani Jones (S01E03)
All American: Homecoming (S01E06)
All American (S04E13)
Superman and Lois (S02E09)
Naomi (S01E09)
Minx (S01E05 en S01E06)
Kung Fu (S02E04)
Young Sheldon (S05E17)
Legacies (S04E13)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen