search
Veelbelovende trailer van 'Undone' seizoen 2
Series / Nieuws

Veelbelovende trailer van 'Undone' seizoen 2

De trailer van het tweede seizoen werd onthuld tijdens het evenement WonderCon...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van animatieseries kunnen aan het einde van de maand aan de slag met het tweede seizoen van Undone. Ondertussen is er in ieder geval een veelbelovende trailer de wereld ingestuurd.

De animatieserie Undone vertelt het verhaal van Alma, een vrouw van 28 die in het Amerikaanse Texas woont samen met haar moeder en zus. Nadat ze betrokken was geraakt bij een auto-ongeval dat ze maar net overleefde ontdekte ze dat ze een bijzonder talent heeft ontwikkeld. Alma heeft nu namelijk de mogelijkheid om door de tijd te reizen. Ze gebruikt haar nieuwe gave bovendien om de waarheid te achterhalen over de dood van haar vader.

Tijdreizen
In het tweede seizoen is het opnieuw de gave van Alma die centraal staat. Ze komt tijdens het tweede seizoen precies te weten dat zij niet de enige persoon is met dit talent. Samen met haar zus doet ze bovendien een schokkende ontdekking.

Het tweede seizoen van deze animatieserie is te bekijken bij Prime Video vanaf 29 april. Het is uiteraard ook nog altijd mogelijk om er het eerste seizoen nog te bekijken.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen? Dan kan de onderstaande trailer daar beslist voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen