Recensies seizoen 6 van 'Better Call Saul': het wachten waard?

Recensies seizoen 6 van 'Better Call Saul'

Het laatste seizoen van Better Call Saul zie je vanaf april op Netflix.

Bram de Groot, 5 april 2022 11:05

De fans van Better Call Saul wachten al een flinke tijd op seizoen zes, dat ook het afrondende seizoen van de Breaking Bad-spinoff zal zijn. Critici hebben al een aantal afleveringen mogen zien. Eerste recensies zijn het gevolg.

Op het moment van schrijven staat de serie nog altijd op de volle 100 procent op Rotten Tomatoes. Het aantal recensies is nog wat beperkt, maar deze zijn vooral positief.

Dringend de moeite van het kijken waard
"Misschien toont het feit dat de verschillende onderdelen ongemakkelijk in elkaar passen dat het een moeilijkere taak was dan de makers hadden verwacht. Toch is de serie voor Odenkirk en voor Seehorn dringend de moeite van het kijken waard," schrijft Daniel D'Addario van Variety.

"Met vijftig afleveringen in het geheugen en nog dertien te gaan, is dit een nauwgezet laatste stuk van de reis, met verbazingwekkend weinig fouten tot nu toe," schrijft de positieve Steve Greene van indieWire.

"De verandering van Jimmy McGill in Saul Goodman blijft een van de beste karakterstudies op televisie," schrijft Chase Hutchinson van Collider.

Better Call Saul start op 18 april aan de eerste zeven afleveringen van seizoen zes. In juni is er even break om daarna terug te keren met nog eens zes afleveringen. Op Netflix vind je de eerdere vijf seizoenen en de moederserie Breaking Bad.
Bron: Rotten Tomatoes

Lees meer over: Breaking Bad, Better Call Saul, Bob Odenkirk, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws