search
Uiterst succesvolle serie 'Winning Time' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Uiterst succesvolle serie 'Winning Time' krijgt tweede seizoen

HBO gaat door met Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

HBO heeft onthuld dat er een tweede seizoen komt voor de verrassend sterke dramakomedieserie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty van bedenkers Max Borenstein en Jim Hecht.

Zoals de titel al voorspeld gaat de serie over de Lakers, een Amerikaans basketbalteam. Het verhaal is gebaseerd op Jeff Pearlmans roman 'Showtime', die over het iconische NBA-team de Los Angeles Lakers in de jaren 80 gaat, een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sport.

Seizoen 2 nu al aangekondigd
De serie is op dit moment halverwege het eerste seizoen en de vijfde aflevering van afgelopen zondag zondag trok 1,2 miljoen kijkers op de verschillende platforms tijdens de premièreavond. Dat is een stijging van 37 procent ten opzichte van de eerste aflevering.

De serie is geregisseerd door onder meer Adam McKay en Jonah Hill en er zijn rollen voor bekende en onbekendere namen als John C. Reilly, Quincy Isaiah, Solomon Hughes, Jason Clarke, Gaby Hoffmann, Rob Morgan, Jason Segel en Adrien Brody.

Het eerste seizoen van tien afleveringen loopt af op zondag 8 mei. Hieronder de trailer en je volgt de serie op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen