search
'Winning Time' van HBO behaalt tegenvallende resultaten
Series / Nieuws

'Winning Time' van HBO behaalt tegenvallende resultaten

De verwachtingen waren groot, maar Winning Time van HBO lijkt vooralsnog tegen te vallen.

De eerste cijfers zijn binnen, en ze laten zien dat Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty het misschien niet waar gaat maken voor HBO. De serie scoort vooralsnog teleurstellend.

Dat betekent overigens niet dat we over dramatische cijfers spreken. Deadline meldt dat het aanvankelijk zeer geanticipeerde eerste seizoen van Winning Time tijdens de première van de eerste aflevering 900 duizend kijkers trok.

Tegenvallende resultaten
Geen slechte cijfers dus, maar vergeleken met de ijzersterke seizoensfinale van Euphoria een week eerder valt het tegen. De laatste aflevering van die hitserie trok maar liefst twee miljoen kijkers.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty neemt ons terug naar de jaren tachtig, oftewel de gloriejaren van het basketbalteam de Los Angeles Lakers. Met genoeg drama zowel op als naast het veld, zou de serie voldoende materiaal moeten bieden om te slagen.

Daarnaast is de serie ook niet door de minste mensen gemaakt. Zo is als Adam McKay er als uitvoerend producent en regisseur aan verbonden, met acteurs als John C. Reilly, Jason Clarke en Adrien Brody in de hoofdrollen.

Het is natuurlijk nog vroeg voor Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. HBO hoopt met word-of-mouth nog meer mensen te bereiken naarmate meer afleveringen verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen