'​​Better Call Saul' wordt bloederig en turbulent

'​​Better Call Saul' wordt bloederig en turbulent

Het zesde seizoen keert over een kleine twee weken terug op Netflix.

Bram de Groot, 8 april 2022 om 17:38

Over een kleine twee weken is de serie ​​Better Call Saul terug voor het eerste deel van het zesde en laatste seizoen. De serie rond het verhaal van Jimmy McGill (Bob Odenkirk) af en gaat dan verder aansluiten op de moederserie Breaking Bad.
"Deze serie is meestal stapsgewijs verlopen en de personages maken keuzes die stapsgewijs zijn. Meestal," vertelde Odenkirk aan Entertainment Weekly. "En nu, in dit laatste seizoen, zie ik veel grotere dingen gebeuren, veel snellere dingen. Het is gewoon een meer turbulent seizoen. Het plot wordt alleen maar versterkt."

"We hebben Jimmy McGill vijf jaar lang zien verslaan zien worden, en hij wint en verliest enig gevoel van zijn ethische kompas," zei Odenkirk. "Het doet hem niet veel, maar soms denkt hij erover na. Om dat laatste stukje ethisch kompas uit zijn hoofd te krijgen, is het een diepe operatie en het zal bloederig en... pijnlijk zijn."

Vanaf 19 april terug op Netflix
Het eerste deel van seizoen zes start op 19 april en duurt tot 24 mei. Vanaf 12 juli keert het seizoen terug voor de laatste zes afleveringen. Op Netflix is de serie te volgen.


Bron: EW

Lees meer over: Breaking Bad, Better Call Saul, Bob Odenkirk, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws