'Arrow'-ster denkt aan een bloederige terugkeer in Arrowverse

'Arrow'-ster hoopt op een terugkeer in Arrowverse

Stephen Amel staat open voor een terugkeer in het Arrowverse.

Bram de Groot, 8 april 2022 om 16:58

Stephen Amell heeft toegegeven dat hij open staat ​​om terug te keren naar de Arrowverse als hij die wereld naar nieuwe plaatsen kan brengen. En hij hoopt dat het dan een beetje bloederiger kan worden.
Voordat titels als The Flash, Legends of Tomorrow en Batwoman op The CW verschenen, was er enkel Arrow. Die serie was oorspronkelijk bedoeld als een op zichzelf staand project, maar creëerde al snel een eigen DC-universum, het Arrowverse, en eindigde in 2020 na acht seizoenen en meerdere crossover-afleveringen.

Acteur Stephen Amell nam toen afscheid van Oliver Queen toen deze held werd vermoord, maar Amell houdt de deur open om Green Arrow weer te spelen. In gesprek met Den of Geek gaf hij aan interesse te hebben in een terugkeer.

Andere plaatsen en bloederig avontuur
"O, natuurlijk. Ik heb zoveel te danken aan de mensen van DC, The CW en Warner Bros. Television. Ik hou zoveel van het personage en hou er alleen maar meer van nu het twee jaar geleden is dat we de show hebben afgesloten," vertelde Amell de website.

"Nu ik wat ruimte heb, merk ik dat ik de serie mis. Ik kijk er heel, heel, heel graag op terug. Dus, als ik ooit van enige hulp kan zijn, als ik de Arrowverse op welke manier dan ook van dienst kan zijn, of beter nog, het naar een nieuwe plek kan brengen, dan doe ik het," vervolgde Amell.

"Of dat in een beperkte rol is of op een ander platform, misschien een waar we bloed kunnen laten zien, dan zou dat echt gaaf zijn," sloot de acteur af.Bron: Den of Geek

Lees meer over: Arrowverse, Stephen Amell, Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws