search
Jeremy Clarkson hint naar vertrek bij 'Top Gear'
Series / Nieuws

Jeremy Clarkson hint naar vertrek bij 'Top Gear'

Maar de BBC wil nog geen zekerheid geven.

Al een paar jaar heeft Top Gear presentator Jeremy Clarkson een column bij roddelkrant The Sun. In die column lijkt hij nu, na zijn schorsing, te hinten naar een vertrek bij de populaire autoshow van de BBC. Clarkson schrijft over het uitsterven van de dinosaurussen.


"Ik denk dat het correct is om te zeggen dat de natuur een fout heeft gemaakt, toen het de dinosaurus uitvond," aldus Clarkson. "Het was te groot, te gewelddadig en met zulke kleine en nutteloze armpjes, kon het geen zware machines besturen en ook niet genieten van wat speciale 'eigen' tijd. Dus op een dag stierven alle dinosaurussen uit en nu, vele jaren later, is niemand rouwig om hun uitsterven. Dus laten we eerlijk zijn. Deze grote, bedreigende beesten hebben geen plek in een wereld die verder is gegaan."

Gespeculeerd wordt dat Clarkson daarmee hint naar een vertrek bij de autoshow. Top Gear wordt wereldwijd door zo'n 350 miljoen mensen bekeken en is één van de best verdienende franchises van de BBC.

Wat denken jullie? Kondigt Clarkson, die met de BBC afgesproken heeft niets los te laten tot na de hoorzitting, hiermee zijn vertrek aan?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen