Nu al een teaser voor 'Star Trek: Lower Decks'

Teaser voor 'Star Trek: Lower Decks' seizoen 3

De animatieserie keert later dit jaar terug op Prime Video voor alweer het derde seizoen.

Bram de Groot, 10 april 2022 om 17:00

Paramount+ heeft de trailer en poster voor het derde seizoen van zijn geanimeerde komedieserie Star Trek: Lower Decks online gezet, inclusief een bijhorende poster. Check ze hieronder.
De onthulling komt dit weekend als onderdeel van een panel tijdens 'Star Trek: Mission Chicago' waar de belangrijkste stemmencast in uniform verscheen, compleet met kleurrijke pruiken, zie de foto hieronder.

Jack Quaid, Tawny Newsome, Jerry O'Connell, Noel Wells, Eugene Cordero, Dawnn Lewis, Gillian Vigman en andere namen keren terug voor de nieuwe reeks van tien afleveringen die nieuwe uitdagingen voor de U.S.S. Cerritos-bemanning laten zien.Teaser Star Trek: Lower Decks - seizoen 3
De teaser doet een beetje aan Star Trek: The Next Generation denken, waarbij de terugkeer van de exocomp Ensign Peanut Hamper wordt getoond.

Het derde seizoen gaat in het derde kwartaal van 2022 in première op Paramount+ in de Verenigde Staten en op Amazon Prime in verschillende internationale gebieden, ook in Nederland. Hieronder de teaser trailer en poster.


Bron: Paramount

Lees meer over: Star Trek, lower decks, Seizoen 3, Jack Quaid, Tawny Newsome, Jerry O Connell

Populair nieuws